Aktieris Roberts De Niro filmēšanas laikā guvis nopietnu savainojumu

tautaruna.lv 17.maijs 2021, 18:00
 
Supplied by Capital Pictures/Scanpix/Leta
Aktieris Roberts De Niro atklājis, ka jaunās režisora Martina Skorsēzes filmas uzņemšanas laikā guvis nopietnu kājas traumu, raksta "Mirror".

77 gadus vecais aktieris atklājis, ka filmas "Killers of the Flower Moon" uzņemšanas laikā sarāvis muskuli. Aktieris traumu nodēvējis par "negaidītu", taču "paciešamu".

"Es kaut kā sarāvu savu četrgalvu muskuli. Vienkārši kaut kam kāpu pāri un nokritu. Sāpes bija mokošas un tagad man tas jāsadziedē," saka aktieris. Viņš atklāj, ka viņam jāveic kājai procedūra un tad jāļauj tai atlabt.

De Niro norāda, ka, paliekot vecākam, ar šādām negaidītām traumām jārēķinās. Tā kā filmas uzņemšanas nepieciešamībām viņam nav bijis daudz fiziski jākustās, De Niro varējis pabeigt filmēšanas procesu.

Roberts De Niro ir amerikāņu aktieris, kinorežisors, kinoproducents. Tiek uzskatīts par vienu no savas paaudzes ievērojamākajiem aktieriem. Pazīstams ar tēlojumu Mārtina Skorsēzes filmās par noziedznieku pasauli.

Vispārēju atzinību De Niro ieguva ar lomu Skorsēzes filmā "Bīstamās ielas" (Mean Streets, 1973). 1974. gadā saņēma savu pirmo Amerikas Kinoakadēmijas balvu par lomu filmā "Krusttēvs 2", otru saņēma 1980. gadā par lomu filmā "Satrakotais vērsis" (1980). Vēl šai balvai ticis nominēts par lomām filmās "Taksists" (1976), "Briežu mednieks" (1978), "Pamošanās" (1990), "Baiļu rags" (Cape Fear, 1991) un "Optimista stāsts" (2012).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas