Bolderājā neadekvāta sieviete saceļ pamatīgu trauksmi

tautaruna.lv 17.maijs 2021, 18:30
 
Kaspars Krafts/F64
Pārdzīvojumiem pilnu vakaru nācies piedzīvot kāda daudzdzīvokļu nama iedzīvotājiem Bolderājā, kad viņi savos mitekļos sajuta nepatīkamu gāzes smaku. Atklājās, ka kaimiņiene, kurai ir nopietnas problēmas ar veselību, izdomāja izjaukt savu gāzes plīti, vēstīja raidījums "Degpunktā".

“Atlūza tā flīze, nokrita šeit. Kad viņa izsit to ”celi”, tad uzreiz viss šeit tek. (DP: Un jūs tagad pat vairs neremontējat šo?) Nē. Viņa atkal uzsitīs ar kāju, viņai tur nekas nav aizvērts, vienkārši stāv caurule.” Nama iedzīvotāja Tatjana stāsta par savu kaimiņieni, kas dzīvo stāvu augstāk. Pusmūža vecuma kundze regulāri traucē apkārtējo mieru ar ne visai adekvātām darbībām.

“Naktīs viņa vienmēr kliedz, trokšņo, kaut ko sit, met ārā. Neskaitāmas reizes jau šeit visu meta ārā. Viņai ir tādas problēmas, nesaprot, ko dara,” teic mājas iedzīvotāja.

Tatjanai vismaz reizi mēnesī jātiek galā ar noplūdi, ko rada kaimiņiene savas nolaidības dēļ, taču pēdējais atgadījums, kas pārsteidza kaimiņus, notika pavisam nesen, kad kāpņutelpā cilvēki sajuta kodīgu gāzes smaku. Pārbaudot problemātisko dzīvokli, apstiprinājās, ka smaka nāk tieši no kundzes mitekļa. Reaģējot uz potenciālām briesmām, kas saistīti ar gāzes noplūdi, cilvēki nekavējoties ziņoja glābējiem.

Kaimiņi stāsta, ka pirmais, kas ieradās adresē, bija gāzes dienests. Meistari pieklauvēja pie durvīm, un sieviete viņus ielaida dzīvoklī, taču drīz vien pati izgāja kāpņutelpā un aizslēdza ārdurvis, atstājot darbiniekus ieslēgtus dzīvoklī, bet pati devās nezināmā virzienā. Tika izsaukti ugunsdzēsēji, kuri durvis atlauza.

Neoficiāli zināms, ka noplūde radās no tā, ka sieviete izdomāja demontēt plīti un izrāva to ar visu pieslēgumu. Kad draudi novērsti un gāzes padeve pilnībā noslēgta, glābēji varēja doties prom, taču meklēt aizgājušo kundzi devās policisti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:04

Jaunākās diskusijas