FOTO: pēc šķiršanās Gobzems publicē bildi ar sievu

tautaruna.lv 17.maijs 2021, 11:30
 
Oksana Džadana/F64
Politiķis Aldis Gobzems, kas pirms kāda laika paziņoja par šķiršanos no sievas Kristas, sociālajā tīklā Facebook publicējis foto, kurā redzams kopā ar savu bērnu māti.

Kā raksta Gobzems, viņam ar Kristu saglabājušās labas attiecības arī pēc šķiršanās.

Uz šo ierakstu mani pamudināja Singapūras satīns solista un viņa ģimenes šķiršanās publiskā drāma un sabiedrības mešanās šiem jaunajiem cilvēkiem virsū. Es zinu, ka tas nav viegli. Es esmu bijis advokāts un redzējis dzīvē supernaidu starp cilvēkiem, kuri bijuši kopā. Un zinu, ka tas nekur neved. Par to es vēlos uzrakstīt šo ierakstu.
Ir pagājis zināms laiks, kopš pats esmu šķīries. Šo bildi manu bērnu māte Krista bildēja šodien tajā slavenajā Baltezera “villā ar baseinu”. Mums ir labas attiecības, kā redzat.
Nē, mani bērni un viņu mamma nedzīvo mikrorajonā, kā rakstīja prese. Viņi dzīvo tajā “villā”. Pareizāk gan būtu teikt - parastā vidusmēra ģimenes mājā ar trūkumiem. Bet ne par to. Kā rakstīju, es esmu redzējis supernaidu, krimināllietas, krūzīšu dalīšanu, pilnu presi ar savstarpējiem apvainojumiem un pārējo. Mīļie cilvēki, nedariet to!
Lai kas nenotiktu, neļaujiet citiem Jūs personisko lietu apriet vai tajā iejaukties. Ir taču bijis iemesls, kāpēc esat bijuši kopā. Jums taču kaut kas ir paticis vienam uz otru. Atcerieties to! Nedodiet iespēju citiem dalīt Jūsu bērnus vai mantu. Nesūdzieties un neapvainojiet savu bērnu tēti vai mammu. Sakiet labu!
Jūsu bērni grib, ka viņiem ir labi vecāki, nevis, ka tētis kretīns vai mamma dura. Visi bērni grib, ka viņiem ir labākie vecāki. Tie citi, kam Jūs publiski uzticat savu sāpi, nekad neizdarīs neko labāk par Jums pašiem Jūsu attiecībās. Neturiet ļaunu viens uz otru, tas nekur neved. Un nav tā vērts. Es kā advokāts to esmu redzējis. Nav tā vērts! Pārkāpiet pāri. Piedodiet.
Pasakieties par kopā pavadīto laiku un palīdziet viens otram sākt jaunu dzīvi. Vīrietim ir jāaiziet ar vienu pasi, jāatdod viss saviem bērniem un jāsāk no gala. Tas ir normāli. Sievietei vajag drošības sajūtu. Dodiet to. Dodiet to, nebaidieties. Sievietei vīrietim nav jādrāž smadzenes. Tas atmaksāsies, kad bērni pieaugs. Dzīvē gadās visādi, bet naids nav risinājums. Nekad nav bijis un nekad neko nav risinājis. Nenīstiet. Šķirties arī vajag ar mīlestību. Mīliet cilvēkus, kas ir Jūsu dzīvē. Un nekad neiesaistiet citus, īpaši publiku, jaunie cilvēki. Tas neko nedos. Piezvaniet viens otram un aprunājieties!
Bez kliegšanas un pārmetumiem. Un viss izdosies. Dzīvē var sanākt visādi, bet saglabājiet cilvēcīgo! Un Jums nebūs jādala ne bērni, ne manta, ne jātērējas advokātiem vai jāzvana policijai un bāriņtiesai. Neviens naids nav tā vērts. Un, ja nezināt, kā - palūdziet, lai Viņš Jūs vada. Tad arī pēc šķiršanās varēs uztaisīt foto. Bet ne par foto ir šis stāsts, Jūs sapratāt," raksta Gobzems.
Kā vēstīts, iepriekš Gobzems, paziņojot par šķiršanos, rakstīja:
"Es un Krista vēlamies Jūs informēt, ka esam nolēmuši šķirt mūsu laulību. Lēmums ir abpusējs un saskaņots. Milzīgā ar politisko darbību saistītā spriedze un patērētā enerģija izrādījās nesavienojama ar mūsu kā pāra kopā būšanu. Mēs joprojām būsim mīloši vecāki mūsu bērniem un paši labi draugi."
Tāpat jau vēstījām, ka nesen ar ierakstu dalījusies “Tea Tree” improvizācijas teātra dibinātāja un vadītāja, kā arī divu bērnu māte Mairita Rosicka, kura ir "Singapūras satīns" mūziķa Kristapa Strūberga sieva. Sieviete apgalvo, ka pieņēmusi lēmumu "aiziet no vardarbīgām attiecībām" un viņa joprojām par to tiek "sodīta no vainīgā puses".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas