Aktieris Ainārs Ančevskis atklāti runā par laulības izjukšanu: Es mācos runāt

tautaruna.lv 14.maijs 2021, 15:14
 
Lauris Vīksne/F64
Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis, viesojoties kanāla 360 TV raidījumā "Pasaki to skaļi", runājis par šķiršanos no sievas.

Ančevskis jau iepriekš intervijās nav slēpis, ka šķiršanās bijusi ļoti smaga un aktierim bijusi depresija.

"Man laikam vienmēr ļoti svarīga ir bijusi ģimene. Man mamma ļoti ātri aizgāja bojā un ar tēvu man arī ļoti labas attiecības nebija, tāpēc vienmēr bija šī te vēlme veidot ģimeni," stāsta Ainārs.

Viņš norāda, ka lielākie pārdzīvojumi bijuši par to, ka nav bijis iespējams izveidot ģimeni. Tāpat viņš norāda, ka arī ar māsām viņam nav īpaši tuvu attiecību.

"Es nemāku. Es tiešām, piedodiet, māsas, es nemāku. Es nemāku to izteikt vārdos," pauž Ainārs un norāda, ka viņa klusēšana, iespējams, arī bijis iemesls laulības izjukšanai, kā arī citām problēmām.

"Es mācos runāt, bet tā teorētiskā bāze ir viena un tā praktiskā ir bišķītiņ savādāka," saka aktieris.

Jāatgādina, ka 2016.gadā pēc šķiršanās no aktrises Martas Grases Ančevskis bija depresijā, taču jaunās attiecības un meitiņas dzimšana atgriezušas viņam dzīvesprieku.

Pirms kāda laika izskanēja ziņas, ka aktieris Ainārs Ančevskis kļuvis par meitas tēvu. Pats aktieris šo informāciju nekomentēja, taču nu šīs runas guvušas apstiprinājumu, vēstīts 2020. gada augusta Martas Kalniņas materiālā izdevumā "Privātā Dzīve".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas