Kāpēc Sauliete pirmajā telefona sarunā ar Pēteri nometa klausuli?

tautaruna.lv 14.maijs 2021, 19:14
 
Ekrānuzņēmums
Influencere Katrīne Sauliete kanāla 360TV šovā "Ģimene burkā" atklājusi, kā mīļotais vīrietis Pēteris Vasiļevskis kļuvis par viņas vēlmju piepildījumu.

Sauliete šopavasar kopā ar Pēteri atzīmē attiecību gada jubileju. Kā stāsta sieviete, attiecību sākumā abi svinējuši pat nedēļu un mēnešu jubilejas.

Influencere pastāsta, ka abi iepazinušies ar draudzenes palīdzību. Pāra pirmā telefona saruna notikusi spontāni.

"Tā runa bija tāda... Ne viņš gatavojies, ne es gatavojos, ka man kāds zvanīs. Tā runa bija tik slikta, ka es noliku telefonu nost," smejas Sauliete, piebilstot, ka toreiz šķitis, ka ar Pēteri nekas nekad neizveidosies.

Sieviete uzsver, ka svarīgi ir satikties dzīvē, jo tikai tad iespējams saprast vai ir "klikšķis". "Labi, ka es devu otru iespēju un mēs satikāmies," saka influencere, norādot, ka Pēterim piemīt visas īpašības, ko viņa meklē partnerī.

Katrīne uzskata, ka brīdī, kad cilvēks ir gatavs attiecībām, ir skaidri sev jāformulē kādas attiecības un cilvēku vēlies sev līdzās. "Es biju pilnīgi konkrēti uzzīmējusi savu vīrieti," atklāj Sauliete, piemetinot, ka ļoti svarīgs faktors viņai bijis tas, lai abpusējas simpātijas būtu ne tikai starp viņiem, bet arī starp vīrieti un viņas bērniem.

"Es gribēju, lai viņš ir garš, jā - tas bija svarīgi. Es gribēju, lai mēs braucam arī kaut kādos ceļojumos, lai viņš nav skops," stāsta Katrīne.

Tāpat Sauliete neslēpj, ka, lai gan ir patstāvīga, viņai ļoti vajadzīga mīlestība un "čubināšanās".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:51

Jaunākās diskusijas