Kāpēc Virsnīte apceļo Spāniju, nakšņojot uz automašīnas jumta?

tautaruna.lv 14.maijs 2021, 18:42
 
Dmitrijs Suļžics/F64
TV raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte kopā ar ģimeni automašīnā devusies ceļojumā uz Spāniju, kur nakšņo teltī uz mašīnas jumta. Viņa atklāj, ka kopā ar vīru radījuši jaunu ģimenes biznesu - jumta telšu nomu.
"Kāpēc mēs esam devušies ceļā? Šī ideja Kasparam piedzima Āfrikas ceļojuma laikā, taču kā jau tas notiek dzīvē, ne mēs visu steidzam realizēt uzreiz, jo gaidām īsto mirkli. Hm, tik tas mirklis var arī nepienākt, ja nedarām. Taču pagājušajā vasarā Kaspars kļuva ar šo pavisam pārņemts un rudenī mēs veicām savu pirmo jumta telšu pasūtījumu, tās Rīgā ieradās šī gada martā," par jumta telšu ideju sociālajā vietnē Instagram stāsta Virsnīte.

Viņa atklāj, ka Virsnīši izveidojuši pat savu mazo ģimenes biznesu - automašīnu jumta telšu nomu un tirdzniecību.

"Mēs sapratām, lai notestētu jumta telti, kurā jūs redzat mūs dzīvojam, bija vajadzīgs ceļojums, jo Latvijā plosījās aukstums un sniegs. Tā mēs sevi aizsūtījām komandējumā. Tad, kad tu strādā pats savā uzņēmumā, tev nemitīgi jādomā, kā paplašināt savas darbības jomas, jāmeklē veidi kā realizēt to enerģiju, kas ir mūsos, lai tas, ko darām, mūs piepilda un noder vēl kādam," atklāj Virsnīte.

Jau vēstīts, ka Virsnīte sociālajā vietnē Instagram atklāja, ka kopā ar ģimeni jau vairākas nedēļas atrodas ārzemēs.

"Dažās dienās ar mūsu auto tikām cauri aukstajai, lietainajai, dažbrīd sniegotajai Eiropai līdz sasniedzām Spāniju. Mēs esam devušies ceļā ar nodomu, to oficiālos dokumentos dēvē arī par pamatotu iemeslu, kuru apsolām ar laiku atklāt. Pagaidām vien varam teikt, ka tik drīz mājās nedosimies," atklāja Virsnīte.
.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas