FOTO: Ievas Florences-Vīksnes vīrs publicē satriecošu kadru ar aktrisi un mazuli

tautaruna.lv 21.marts 2021, 15:10
 
Oksana Džadana/F64
Kā zināms, aktieru pāris Ieva Florence Vīksne un Oskars Florencs - Vīksne 14. februārī pārsteidza visus ar ziņu, ka kļuvuši par vecākiem. Kopš lielās vēsts paziņošanas, pāris sociālajā vietnē Instagram dalījušies ar skaistiem kadriem no ģimenes dzīves.

Oskars saviļņojis sekotājus, publicējot attēlu, kurā Ieva redzama, barojot mazuli.

"The Madonna un Leonards da Florencs," attēlu komentē aktieris ar tēmturi atklājot, ka Leonardam 14. martā apritējis mēnesis.

Attēlu ar atzīmi "patīk" novērtējuši vairāk nekā 1400 cilvēku un komentāros redzētajam tiek veltīti sajūsmas pilni vārdi.

"Tik skaisti, jutekliski, mīlestības pilni un ļoti matešķi!" - raksta komentāra autore.

TV šovu vadītāja Dagmāra Legante komentārā angļu valodā norāda, ka šīs ir debesis.

Jau vēstīs, ka ar jaukiem un ģimeniskiem foto turpina dalīties aktieru pāris Ieva Florence-Vīksne ar vīru Oskaru Florencu-Vīksni, kuros redzams, kā abi auklē dēliņu.

Kā ziņots, negaidītu pārsteigumu saviem soctīklu sekotājiem 14. februārī atklājusi aktrise Ieva Florence-Vīksna - viņa kopā ar vīru aktieri Oskaru Vīksni pasaulē sagaidījuši savu pirmdzimto. "Esam pateicīgi mīlestībā par Tavu nākšanu Pasaulē šajā!" - īsi komentēja aktrise, kura pie foto arī norādījusi 14.02.2021. datumu, iniciāļus L. F-V.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas