Vīrietis, kas atbrīvojies no 126 kilogramiem, sniedz padomu tievētājiem

tautaruna.lv 21.marts 2021, 20:33
 
facebook.com
Singapūras iedzīvotājs ar lieko svaru zaudējis 126 kilogramus liekā svara un sniedzis padomus tiem, kas vēlas zaudēt svaru. Par to raksta Singapūras izdevums "Mothership".

Agrāk 37 gadus vecais Rīza Foksa svars sasniedza 200 kilogramus. Lai zaudētu svaru, vīrietis sāka ievērot keto diētu - ēda daudz olbaltumvielu un tauku, bet maz ogļhidrātu. Tagad viņš mēģina ēst ne vairāk kā 20 gramus ogļhidrātu dienā.

Lai ātrāk atbrīvotos no liekā svara, Fokss sāka braukāt ar velosipēdu. Drīz viņam ienāca prātā doma, ka ir iespējams apvienot patīkamo ar lietderīgo, un viņš kļuva par kurjerupārtikas piegādes dienestā. Tagad vīrietis var visu dienu braukt ar velosipēdu un vēl saņemt par to algu.

Vīrietis joprojām ievēro keto diētu, pavada sešas līdz septiņas stundas dienā, piegādājot ēdienu, un brīvajā laikā brauc ar velosipēdu prieka pēc.

"Ja kāds vēlas zaudēt svaru, šeit ir mans pirmais padoms: jūs nevarat aizbēgt no nepareizas diētas," viņš saka, domājot, ka nav iespējams zaudēt svaru bez pareiza uztura.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas