Mārklas pusmāsa: Megana un Harijs šķirsies

tautaruna.lv 21.marts 2021, 15:42
 
PA Wire/PA Images/Scanpix/LETA
56 gadus vecā Samanta Mārkla ir pārliecināta, ka viņas pusmāsas Meganas attiecības ar vīru princi Hariju ir nonākušas krīzes situācijā, raksta TMZ.

Meganas un Harija intervija Oprai Vinfrijai bija trieciens britu karaliskajai ģimenei. Arī bijušās aktrises radinieki nebija apmierināti ar viņas atklāsmēm. Īpaši hercogienes pusmāsa. Sievieti aizvainoja Meganas vārdi, ka starp viņām nekad nav bijusi cieša saikne.

Samanta uzstāj: Megana melo visiem, nostādot sevi upura lomā. Samantai arī šķiet nepiedodami, ko viņas māsa saka par karalisko ģimeni. Viņa mudina radinieci pārdomāt un atvainoties visiem, pretējā gadījumā sekas būtu ārkārtīgi bēdīgas.

"Nekas no tā, ko viņa teica, nebija patiess. Un tas nodarīja milzīgu kaitējumu karaliskajai ģimenei. Varbūt pats Harijs jau šaubās, ka tā tam ir jābūt. Viņš nav 12 gadus vecs. Es domāju, ka viņu laulībai tuvojas gals, kaut arī viņi atsakās to redzēt. Bez speciālistu palīdzības, kuri iemācīs viņiem pateikt patiesību, šīs attiecības neizdosies, ”sacīja Samanta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas