Kristīne Garklāva par atveseļošanos: Katrs solis nāk ar sāpēm

tautaruna.lv 21.marts 2021, 12:44
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pirms kāda laika vēstījām, ka TV personība Kristīne Garklāva lauzusi kāju, ziemas sākumā neveiksmīgi nokrītot. Tagad viņa ir atbrīvojusies no ģipša un pamazāk sāk atveseļoties.
Vietnē Instagram Kristīne publicējusi bildes no savas pastaigas. Viņa neslēpj - katrs solis nāk ar sāpēm.

"Tā nu es gliemeža ātrumā bridu caur meža kupenām:)..Priecājos tik ļoti, ka uz pāris mirkļiem pat aizmirsās, ka katrs solis tomēr nāk ar sāpēm. Bet milzu laime sajust svaigu sniegu , kas kā putukrējums ar pūdercukuru," pagājušajā nedēļā rakstīja Kristīne.

Tikmēr komentāros cilvēki pauž lielu atbalstu Garklāvai, rakstot, ka viņa pat nepamanīs, kad būs jau atkal ierindā un joņos pa savām meža takām. Tāpat viņas Instagram sekot'ji neslēpj prieku, ka TV3 ziņu moderatore atgriezusies darbā.

Jau vēstīts, ka Garklāva sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar kadriem no savas pirmās pastaigas ziemā pēc neveiksmīgā ievainojuma janvārī.

"Ir pēdējās desmitgades skaistākā ziema un šie ir mani tālākie noietie metri sniegā sešu nedēļu laikā. Metru nav daudz, bet grūti. Kā es gaidīju tieši šādu ziemu un ironiski arī sagaidīju. Tā jau saka, ka neko tā ļoti, ļoti nedrīkst gaidīt, bet šobrīd tiešām gaidu, kad kruķus nolikšu malā, atgriezīšos darbā un došos pirmajā pārgājienā... Domās jau plānoju pirmo maršrutu..." - rakstīja Garklāva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas