Leģendārais ekstrasenss Mesings nosauc 3 īpašas horoskopa zīmes

tautaruna.lv 21.marts 2021, 13:41
 
PantherMedia/Scanpix/LETA
Leģendārais ekstrasens Volfs Mesings nosaucis trīs horoskopa zīmes, kas piesaista apkārtējo uzmanību, ir interesantas un neparastas, raksta "rsute.ru".

Svariem, pēc Mesinga domām, piemīt liels spēks. Viņi zinā, kā iekarot cilvēku simpātijas. Spilgtas, atbildīgas un pacietīgas personības. Ar Svariem vienmēr ir interesanti komunicēt. Viņiem ir laba intuīcija. Viņi var redzēt zīmīgus sapņus un, iespējams, mainīt nākotni. Viņi māk "noskenēt" cilvēku, redzēt, kā viņš ir saistīts ar apkārtējiem cilvēkiem.

Volfs Mesings Aunus sauca par vienu no viltīgākajām un pašpārliecinātākajām horoskopa zīmēm. Auni ir īsti hameleoni, kas var slēpt savas jūtas. Astrologi iesaka būt ļoti uzmanīgiem ar šādiem cilvēkiem, viņi var nodot grūtos brīžos.

Ļoti spilgtas, spontānas un neparedzamas personības, viņiem ir spilgta iztēle un spēja redzēt nākotni. Auni ir labi vadītāji, viņi cenšas, lai uzņēmums plauktu, kā arī meklē atbildīgus kolēģus, ar kuriem strādāt. Tiesa gan, var būt grūti ar viņiem saprasties, vēl grūtāk ir viņiem atzīties mīlestībā. Auniem ir spēcīga enerģija, kas piesaista cilvēkus.

Volfs Mesings Ūdensvīrus nosaucis par visgudrāko atbildīgāko un pacietīgāko horoskopa zīmi. Ūdensvīri vienmēr ir gatavi iekarot virsotnes. Viņi vienmēr ieklausīsies un nāks palīgā grūtos brīžos. Viņiem piemīt spilgts šarms, kas palīdz piesaistīt apkārtējo cilvēku uzmanību. Ūdensvīriem ir labs intelekts, pateicoties tam viņi var strādāt jebkurā darbā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:26

Jaunākās diskusijas