FOTO: Kapos Rīgā ierauga nelāgu skatu

tautaruna.lv 21.marts 2021, 14:41
 
Vladislavs Proškins/F64
Kāda Latvijas iedzīvotāja, kuras tuvs radinieks nesen apgalbāts Rīgā, Lāčupes kapos, ierodoties kapa vietā, ieraudzījusi, ka tā ir baisā stāvoklī.
Kā portālā "sudzibas.lv" raksta sieviete, viņai ierodoties kapos, ieraudzījusi, ka kapavieta ir izdemolēta.

"2021. gada 9. martā kapos tika apglabāts mans tuvs paziņa. 13. martā devos no viņa atvadīties. Konstatēju, ka kapavieta ir izdemolēta un no vainagiem un ziedu pušķiem ir izņemti un nogriezti visi ziedi. Pēc kapavietas sakopšanas devos pie Lāčupes kapu administrācijas. Man tika izskaidrots, ka meža zvēri izdemolē kapavietas un apēd ziedus," raksta sieviete.

Viņa gan uzsver, ka netic, ka pie nekārtībām vainojami zvēri.

"Interesanti, protams ir, ka meža zvērs neēd zaļumus, bet gan tieši ziedus, kā arī fakts, ka ziedi tiek nevis nolauzti, bet nogriezti. Meža zvēru ar šķērēm zobos vēl nav nācies sastapt," viņa piebilst.

Jau iepriekš vēstījām par līdzīgu situāciju Pļavnieku kapos. Proti, vēstījām, ka sieviete vārdā Kristīne Pļavnieku kapos apglabāja savu radinieku. Draugi un tuvinieki, kas atnākuši no nelaiķa atvadīties, sanesuši klēpjus ar ziediem, bet nākošajā dienā atnākot pie kapavietas Kristīne gandrīz apstulba, jo no pušķiem un vainagiem vairs nebija ne miņas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas