"Ekstrasensu cīņu" zvaigzne cīnās ar vēzi

tautaruna.lv 9.marts 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no video
Pārbaudot slavenā šova "Ekstrasensu cīņas" vadītāja iluzionista Sergeja Safronova vairogdziedzeri, ārsti atrada audzēju un veica biopsiju. Analīzēs atklājās, ka Safronovam ir limfātiskās sistēmas vēzis.

38 gadus vecais Sergejs Safronovs par savu diagnozi uzzināja vēlāk. Kā viņš atklāja kanāla NTV ēterā, sākumā ārsti informēja viņa sievu un brāļus, kuriem arī tika veikta medicīniskā pārbaude. Tomēr iluzionists ātri visu saprata.

Un ārsti neslēpa satraukumu, norādot, ka situācija ir nopietna. Neskatoties uz to, Sergejs nolēma veikt ķīmijterapiju parastā slimnīcā.

“Man ir limfoma. Pirmā/otrā stadija. Ārsts teica, ka ir liela varbūtība, ka to nevarēs izārstēt. Ārstējos bez maksas, valsts klīnikā. Kāda starpība, kur man tiks ievadītas tās pašas zāles? Es nedomāju, ka ir pareizi maksāt miljonus, lai no manis nopūš putekļus. Man uz galvas nav kroņa. Apstākļi ir vienlīdzīgi visiem, ” sacīja Safronovs.

Safronovs stāstīja, ka iepriekš nebija manījis acīmredzamas slimības pazīmes. Taču tkai tagad viņš apzinājās, ka veselības problēmas tomēr bija. "Es neko nejutu, bet tad es sapratu, ka simptomi bija: dīvainas izjūtas kaklā, man trūka elpas, pastiprinājās svīšana. Tā vien likās, ka tas viss ir normāli, es pie tā pieradu, ”atcerējās Sergejs.

Iluzionistam visgrūtāk bija informēt vecākus par vēzi. Viņš neuzdrošinājās zvanīt mātei, zinot, ka viņa ir pārcietusi daudz grūtību. “Mammai bija vairākas sirdslēkmes, un tagad viņa nejūtas labi. Es negribēju viņu sāpināt. Brāļi to pateica, ”viņš teica.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas