Covid-19: Valdis Zatlers kritizē valdības darbu

tautaruna.lv 9.marts 2021, 10:44
 
Oksana Džadana/F64
“Nevienam nevar iestāstīt, ka zobu higiēna ir ļoti svarīga un tāpēc atļauta, bet pēdu higiēna nav tik svarīga un nav atļauta. Tas ir konsekvences trūkums,” komentējot valdības lēmumus LTV "Panorāmā", pauda Valdis Zatlers, norādot, ka viņš neredz konsekvenci.
“Tātad - lēmumi tiek pieņemti, visa sabiedrība orientējas uz šo lēmumu izpildi, un pēc īsa brīža tie lēmumi tiek mainīti. Ja to dara vairākas reizes pēc kārtas, tad beigās viss ir tā, kā vecos laikos Padomju armijā. Nu, kamēr skaidri nesaprot, kas tiešām būs jāizpilda, komandieru rīkojumus neizpilda,” norādīja Zatlers.

Valdis Zatlers aicināja valdību drīzāk atsākt strādāt klātienē, jo ministri ir saņēmuši vakcīnas; lai tādējādi veicinātu vienotību: “Tomēr valdība visa strādā no savām mājām vai birojiem. Nav šīs valdības komandas tēla kā tāda. Tas ir ļoti svarīgi, jo mēs varbūt uzticamies vienam ministram, bet otram ne un līdz ar to visai valdībai kopā ne. Jo ātrāk valdība sāks strādāt klātienē un parādīs, ka klātienē viņi ir daudz efektīvāki, jo ātrāk atgriezīsies arī cilvēku uzticība.

Ļoti īsi - sāciet strādāt klātienē un parādiet, ka jūs esat komanda!”

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas