FOTO: Kā latviešu slavenības atzīmēja 8. martu?

tautaruna.lv 9.marts 2021, 8:44
 
Ekrānuzņēmums
8. martā, Sieviešu dienā arī daudzas Latvijas slavenības steidza sociālajos tīklos publicēt sveicienus un saņemtos ziedus Sieviešu dienā.

Ar neredzētu kāzu foto un sirsnīgiem vārdiem sievai dalījies mūziķis Miks Dukurs: "Aiz katra stipra vīrieša un stiprāka sieviete! Es apprecēju stiprāko!"

View this post on Instagram

A post shared by Miks Dukurs (@miksdukurs)

Saņemto tulpju pušķi atrādījusi dziedātāja Liene Šomase.

Ar nopietnu vēsti dalījusies ārste Katrīna Puriņa: " [...]Man ir svarīgi, vēlreiz pateikt - vispirmāmkārtām es vēlos Latvijas sievietes redzèt veselas! Veselība ir cilvēka labklājība, bet lai tā būtu, profilakse ir visa pamatu pamats. Lūdzu, apmeklē ārstu un rūpējies par savu veselību. Otrāmkārtām es vēlos, lai Latvijas sieviete ir klātesoša ar savu pašapziņu. Ar tieši tik stipru pašapziņu, ka viņa neļauj sev darīt pāri - ne darba vidē, ne sabiedrībā, ne ģimenē. Es saprotu, ka vardarbība nav patīkama tēma, bet vardarbība pret sievieti ir aktualitāte un man tā sāp. [...]"

"Mēs - SIEVIETES, esam tas brīnišķīgais spēks, pateicoties kuram viss piedzimst, viss virzās un eksistē. Mēs esam Visuma dvesma, mīlestība un dzīve. Tad, lai šī dvesma vienmēr būtu tīra, svaiga, skaista, harmoniska, novērtēta un vērtīga vīriešiem, kurus mēs izvēlamies. Vīriešus, kuriem lemts nest un aizsargāt šo dārgo, mūsu Dievišķās Enerğijas trauku. Būsim veselas, laimīgas, priecīgas, viedas, mīlētas un mīlošas," svētkos raksta dziedātāja Marija Naumova.

Īpašu sveicienu dāmām sagatavojis Renārs Zeltiņš.

"Lai šis pušķis ir kā atzīšanās mīlestībā," sveic mūziķis Intars Busulis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:23

Jaunākās diskusijas