VIDEO: Iecavas pusē upē atrasts sen miruša vīrieša līķis

tautaruna.lv 9.marts 2021, 18:30
 
f64.lv, Kaspars Krafts
Pirms aptuveni četriem mēnešiem kāds vīrietis Iecavas pusē pazuda no apkārtējo cilvēku redzesloka. Viņš bija vientuļnieks – viņam nebija ne ģimenes, ne draugu, tāpēc neviens nesteidza viņu meklēt. Svētdien upē tika atrastas vīrieša mirstīgās atliekas, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Svētdien Iecavas upē virs ūdens uzpeldēja kāda cilvēka mirstīgās atliekas.

Dienas vidū Parka ielas sākumā piestāja ugunsdzēsēju brigāde, taču nebija nepieciešami ūdenslīdēji, lai vīrieti nogādātu krastā. Cilvēku satvēra aiz drēbēm un noguldīja upes malā. Vizuāli glābējiem bija skaidrs, ka viņš ir miris jau ilgu laiku. Tika izsaukta policija, kas uzņēmās izmeklēt vīrieša nāves apstākļus.

“Personība ir noskaidrota, nav vardarbīgas nāves pazīmes konstatētas,” norāda Valsts policijas ZRP Bauskas iecirkņa kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Aigars Kalniņš.

68 gadus vecais vīrietis ir vietējais iedzīvotājs. Viņš ir vairākkārt nonācis aprūpes centros, viņam nebija noteiktas dzīvesvietas.

“Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, vīrietis pēdējo reizi redzēts dzīvs pagājušā gada novembrī. (DP: Vai viņš bija izsludināts meklēšanā?) Nebija, nē. Viņš bija klaiņotājs, alkohola lietotājs. Viens dzīvojis,” atklāj policijas pārstāvis.

Policija ir uzsākusi kriminālprocesu, bet, balstoties uz ekspertīžu biroja slēdzienu, nekas neliecina par noziedzīgu nodarījumu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas