VIDEO: Vīrietim Bolderājā 8. marts gandrīz izvēršas traģēdijā

tautaruna.lv 9.marts 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
No rīta iedzēra, bet aizmirsa draudzenei nopirkt puķes. Tā vietā, lai uz veikalu ietu ar kājām vai izsauktu taksometru, kāds vīrietis izvēlējās pats sēsties pie stūres. Diemžēl brauciens dzērumā pa Bolderāju 8. marta svinētājam beidzās nelāgi, un viņa rīcības dēļ cieta vairāki cilvēki, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Sieviešu dienas svinības melnā ”Audi” vadītājs pirmdien ”atzīmēja” ar avāriju. Pa ceļam uz veikalu pēc dāvanas savai otrajai pusītei šoferis nesavaldīja mašīnas stūri un taranēja priekšā braucošo strādnieku busiņu.

Septiņu minūšu laikā Silikātu ielā ieradās mediķi, aiz viņiem vēl viena ekipāža, piesaistīti arī ugunsdzēsēji. Negadījumā kopumā cieta seši cilvēki. Ja ”Audi” vadītājs un viņa pasažiere iztika vien ar ārstu apskati notikuma vietā, tad pārējiem - ”Renault” šoferim un trim busiņā sēdošajiem pasažieriem - bija jādodas uz slimnīcu.

Par iespējamo reibumu pats “Audi” šoferis nemin ne vārda: “(DP: Ko policisti saka? Viņi jūs laiž vaļā, vai jums jāpaliek šeit?) Iešu mājās tagad, ko es varu vēl izdarīt? Mašīnu aizveda, mašīnu nevar iedarbināt. Mašīna “nomira”. Kādas man vēl pretenzijas varētu būt? Es vienkārši nepaspēju apstāties. Tā ir mana vaina principā. Bet citādi neredzu savu vainu.”

Taču policisti, kas strādāja pie šā incidenta izmeklēšanas, mums atklāj, ka ”Audi” vadītāja izelpā konstatētas 2,3 promiles alkohola. Ņemot vērā, ka incidentā ir cietušie, par pārgalvīgo braucienu vīrietim būs jāatbild tiesas priekšā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas