Magonei skaidro attiecības ar bijušo mājas saimnieku

tautaruna.lv 10.decembris 2020, 17:01
 
Ekrānuzņēmums
Latvijas TV šovu zvaigzne Magone Šutoviene devusies kārtot attiecības ar bijušo mājas "Avotiņi" saimnieku un izvērtusies arī asāku vārdu pārmaiņa.

STV pirmā! šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone devusies pie mājas bijušās saimnieces dzīvesbiedra, kurš uzstāj, ka mājās palikušās mantas ir viņu.

"Es pirku māju no Ligitas. Ligita teica, ka viņa ir vienīgā īpašniece, līdz ar to man nav nekādu saistības ar visiem piegulētājiem, kas te pagastā, rajonā atrodas. Es kārtoju darījumu tikai ar kundzi vienu," uzsver Magone.

Jau vēstīts, ka saimniece, no kuras ģimene iegādājusies māju Gulbenes pusē, nu pieprasa atpakaļ mantas, kuras iepriekš vēlīgi bija atstājusi jaunajiem ēkas saimniekiem.

Vēl vairāk - sieviete ar iesniegumu pret Šutoviem vērsusies arī atbildīgajās instancēs.

Turpretim Magone ir pārliecināta, ka savas saistības ir izpildījusi un arī pirkšanas - pārdošanas akts ar konkrēti uzskaitītām lietām, kuras pāriet vai gluži otrādi - nepāriet jauno saimnieku īpašumā, neesot sastādīts. Tāpat Magone neslēpj, ka pati vairākas reizes atgādinājusi kundzei visas svarīgās mantas no bijušā īpašuma paņemt un aizdomājas, cik tad ilgi pēc darījuma noslēgšanas, bijušai saimniecei ir tiesības uz tām pretendēt?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas