Mūrniece atklāj, kas notiek slēgtajā viesnīcā

tautaruna.lv 10.decembris 2020, 9:20
 
Ekrānuzņēmums
Viesnīcas "Hotel ROMA" vadītāja Linda Mūrniece - Freiberga mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar novērojumu, kas pandēmijas laikā notiek tukšajā ēkā.

Uzņēmēja emocionālā ierakstā atklāj, ka šobrīd viesnīcā novērojusi nepatīkamu tendenci.

"Kā tur bija ar tām mājām, kurās nav cilvēku? Tās lēnām mirst. Ik pa laikam viesnīcā kaut kas beidz darboties... Tik skumji skatīties," raksta Mūrniece-Freiberga.

Jau iepriekš tika vēstīts par Mūrnieces finansiālajām prblēmam, kas viņas vadītajai viesnīcai radušās Covid-19 krīzes dēļ. Mūrniece vairākkārt sūkstījusies par lielajiem rēķiniem, kuri joprojām tiek piemēroti viesnīcai, kaut tā ir slēgta.

Uzņēmēja jau iepriekš norādīja, ka pilsētas pašvaldība nav devusi nekādas atlaides Covid-19 krīzes laikā, kad tūrisms ir praktiski apstājies pilnībā.

Linda Mūrniece-Freiberga ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība" (iepriekš "Jaunais laiks"). Lindai Mūrniecei-Freibergai ir divi bērni - Helēna un Haralds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas