VIDEO: kāda bezpajumtnieka rīcība pamatīgi nokaitina salaspiliešus

tautaruna.lv 10.decembris 2020, 7:00
 
Ilustratīvs attēls / Vladislavs Proškins/F64
Svetlana jau ilgāk nekā piecpadsmit gadus dzīvo deviņstāvu mājā Salaspilī, Enerģētiķu ielā. Kopš pazeminājuses āra gaisa temperatūra, nama kāpņu telpā uzradies nelūgts kaimiņš, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Bezpajumtnieks Oļegs bieži vien iekārtojas starp astoto un devīto stāvu. Gadījumos, ja viņš tiek dzīts prom, vīrietis noiet pāris stāvus zemāk un nakšņo tur. Vismaz piecas reizes saukta arī pašvaldības policija. Tās darbinieki palūdz kāpņu telpu atstāt, taču, kad policisti aizbrauc, nelūgtais viesis vārdā atgriežas.

Neizturamā smaka gan esot tikai viens no iemesliem, kādēļ ir gandrīz neiespējami sadzīvot ar pēkšņo līdzdzīvotāju.

"Viņš ir ļoti netīrs, smirdīgs. Ieradās mūsu kāpņu telpā un sāka tur dzīvot. Gan pa nakti, gan dienu. Citreiz viņš tur ēd, dzer, pīpē. Kad viņam aizrāda, tad saka, ka nevienam netraucē, nevienam neko nedara. Viņš ļoti skaļi krāc. Man nav caurs miegs, taču pat dzīvoklī var dzirdēt, kā viņš krāc. Tāpat ļoti smird, tā smaka jūtama pat dzīvoklī," pauž Svetlana.

Blakus namā dzīvo Oļega māsa, kura norāda, ka ar brāli neuztur ciešus kontaktus. Vecākais brālis pēc mātes nāves vēl vairāk nogājis no ceļa, kā rezultātā zaudējis dzīvesvietu un uzsācis stabilas attiecības ar sīvo.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas