Reiniks atklāj, kā tikt pie "aizliegtajām" precēm nedēļas nogalē

tautaruna.lv 12.decembris 2020, 11:45
 
Oksana Džadana/F64
Dziedātājs Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar padomu, kā tikt pie "aizliegtajām" precēm vietējos veikaliņos.

Reiniks dalījies ar dieviem padomiem, kas varot palīdzēt "vietējā veikaliņā" tikt pie precēm, kuras ierobežojumu Covid-19 pandēmijas iegrožošanai dēļ nevar iegādāties nedēļas nogalēs.

Mūziķis norāda, ka cilvēkiem vienkārši jābūt pieklājīgiem pret pārdevējiem.

"Kāpēc ikdienā būt laipnam un draudzīgam pret pārdevējiem vietējā veikaliņā? 1.Tāpēc, ka tā uzvedas pieklājīgi cilvēki un tā jāizturas vienmēr. 2. Tev uzticēsies un šajās dienās iedos kādu no steidzamajām "aizliegtajām" precēm ar tekstu "Pirmdien tad samaksāsi!"," raksta Reiniks.

Tikmēr komentārā kāds sekotājs piebildis, ka ir vēl trešais punkts - jābūt Larim Reinikam.

Jau vēstīts, ka kopš pagājušās nedēļas nogales ārkārtējās situācijas laikā brīvdienās veikalos varēs iegādāties tikai pārtiku, higiēnas preces, dzīvnieku barību, preses izdevumus un sabiedriskā transporta biļetes.

Preču tirdzniecības ierobežojums brīvdienās un svētku dienās attiecas arī uz ielu tirdzniecību un tirdzniecību atklātā tirgus teritorijā. Savukārt pilnībā aizliegta ir gadatirgu organizēšana.

Jāatzīmē, ka brīvdienās netiks ierobežota tirdzniecība internetā, tādējādi arī brīvdienās un svētku dienās būs atļauta preču piegāde uz mājām un pakomātiem, kā arī preču izsniegšana un saņemšana veikalos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:03

Jaunākās diskusijas