Sanda Dejus atklāj, ko pirmo reizi darīs svētkos

Anete Ošleja 12.decembris 2020, 16:45
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Radio "SWH" balss, raidījumu un pasākumu vadītāja Sanda Dejus atzīst, ka pirmos reizi mājās ir pašai sava eglīte un svētki tiks svinēti četratā.

Sanda savā sociālo mediju kontā Instagram publicēja fotogrāfijas ar ģimeni, veltot pārdomas par gaidāmajiem Ziemassvētkiem un pirms svētku periodu.

Viņa atzīst, ka pēdējos desmit gadus šis laiks ir bijis ļoti aktīvs. Sanda min, ka citus gadus šajā laikā ir piedalījusies neskaitāmos pasākumos. Viņa ir līksmojusi pie daudzām izrotātām eglītēm un satikusi tūkstošiem priecīgu, sapucētu cilvēku, taču šogad pandēmijas dēļ, tas nav iespējams.

View this post on Instagram

A post shared by Sanda Dejus (@sandadejus)

Šie svētki un pirmsvētku laiks ir pavisam citādāks. Viņa pārsteidz ar faktu, ka viņai nekad pašai nav bijusi svētku eglīte.

"Man pirmo reizi ir pašai sava eglīte un mēs pie tās svētkus svinēsim četratā - jo mums pirmo reizi ir arī kaķis."

Šogad viņas svētki būs mierīgā ģimenes lokā. Pēc Sandas paustā var noprast, ka svētku laikā tiks gatavoti gardi ēdieni, cepti pīrāgi un mājās valdīs silta atmosfēra.

Kā zināms, tad Sanda Dejus kopā ar Kasparu Breidaku vada SWH rīta raidījumu "Tik Tik Tik". Savukārt kopā ar kolēģēm Dagmāru Leganti un Kristīni Virsnīti vada vakara šovu "Kad viņas satiekas", kurā uz sarunām tiek aicinātas Latvijā zināmas personības. Viņa ir iesaistījusies improvizācijas teātri "Spiediens". Kā arī ir šķiratlona trenere Viktorija, kura aicina visus rūpēties par dabu un šķirot atkritumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:42

Jaunākās diskusijas