No Bakingemas pils nozagta kaudze ar vērtīgiem priekšmetiem

tautaruna.lv 12.decembris 2020, 10:20
 
Scanpix/PA
Kāds vīrietis, kas strādājis karalienes Elizabetes apkalpojošajā personālā Bakingemas pilī, atzinis, ka ilglaicīgi zadzis dažādus priekšmetus, lai pārdotu tos interneta vietnē eBay. Starp šīm lietām bijuši arī parakstīti Harija, Viljama un Keitas portreti.

Adamo Kanto atzina par vainīgu trīs zādzību izdarīšanā laikā no 2019. gada novembra līdz 2020. gada augustam, ziņoja BBC.

Policija nozagtos priekšmetus atradusi vīrieša mītnē netālu no Karaliskās pils pļavas.

Kanto nozadzis arī vairākas medaļas, kas tika piešķirtas personālam par uzticamu darbu. Starp nozagtajiem priekšmetiem minēts arī karaliskā nama fotoalbums, kurā iemūžināta Donalda Trampa vizīte Lielbritānijā. Tas pārdots par 2,000 dolāru.

Tiesa uzzināja, ka no pils veikala tika paņemti 77 priekšmeti, savukārt gabali tika nozagti arī no darbinieku skapjiem, karalienes galerijas veikala un prinča Endrū noliktavas.

Jau ziņojām, ka Bekingemas pils glabā daudzus noslēpumus un viens no tiem nesen kluva zināms medijiem. Kā izrādās, pilī, kurā mīt britu karaliskā ģimene, ir vairākas slepenas telpas, par kurām zina neliels personu loks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:42

Jaunākās diskusijas