Modes māksliniece atklāj savas jaunā gada apņemšanās

Anete Ošleja 12.decembris 2020, 21:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modes māksliniece Dace Krieviņa - Bahmane atzīst, ka decembris ir laiks, kad mēs atskatāmies uz iepriekšējā gada sasniegto un nospraužam vēlmes, ko vēlamies sasniegt jaunajā gadā.

Modes māksliniece saviem sekotājiem dalījās ar saviem jaunā gada mērķiem. Kopumā Dace ir izvirzījusi trīs galvenās lietas, ko tiešām vēlētos paveikt un sasniegt jaunajā 2021. gadā.

Viņas izvirzītie mērķi ir gan praktiski, gan veselības stiprinoši, gan kaut kas tuvs sirdij.

Kā pirmo lietu, ko viņa vēlas izdarīt, ir iegūt autovadītājas apliecību. Šo izdarīt viņai palīdz motivācija, ka jaunajā gadā ar ģimeni ir plānoti vairāki kopistiski izbraucieni. Viņa min, ka ar ģimeni plāno apceļot gan Latviju, gan raisa cerību, ka varēs doties arī ārpus valsts robežām.

Lai rūpētos par savu veselību, viņa vēlas stiprināt imunitāti. Šajā brīdi laba veselība un spēcīga imunitāte ir ļoti nozīmīga. Dace atzīst, ka jau šajā gadā ir centusies pievērst lielāku uzmanību veselībai. "Šo to jau šajā gadā esmu sākusi darīt - dzeru vairāk ūdeni."

Savukārt trešā lielā apņemšanās saistās ar sirdij tuvām lietām. Modes māksliniece atzīst, ka vēlas atsākt doties uz deju nodarbībām un piedalīties jogas nodarbībās. Izprotot esošo situāciju, viņa ir gatava piedalīties arī tiešsaistes nodarbībās.

Modes māksliniece šajā gadā ar ģimeni ir iedibinājusi jaunu tradīciju, doties pārgājienos. Šī ir tā lieta, kuru viņa aizsāka jau šajā gadā, bet ļoti vēlas turpināt arī nākamajā.

Dace Krieviņa- Bahmane ir modes māksliniece un eksperte. Kā modes eksperte viņa piedalījās pārvērtību šovā - “Stilistu kaujas”. Tajā viņa kopā ar modes māksliniekiem Aleksandru Pavlovu un Lauru Valutu pieņēma izaicinājumu ik nedēļu sapost kādu sievieti atbilstoši viņas tuvinieku vēlmēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:38

Jaunākās diskusijas