Renārs Zeltiņš dalās ar neprastu ideju svētku dāvānām

Anete Ošleja 12.decembris 2020, 9:20
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš Instagram dalījās ar fotogrāfiju, kā pirms pāris pāris gadiem ar neparastu dāvanu ir iepriecinājis draugus Ziemassvētkos.

Renārs Zeltiņš savā Instagram kontā publicēja fotogrāfiju, kura tapusi pirms četriem gadiem.

2016. gada Ziemassvētkos Renārs kopā ar draugiem iedibinājis tradīciju, ka katram no kompānijas ir jāizlozē viens cilvēks, kuram pasniegt svētku dāvanu.

Viņš savu pienākumu sarūpēt kādam draugam ir uztvēris ļoti nopietni. Renārs izdomāja, ka labākā dāvana svētkos, būs kaut kas paša rokām darināts.

"Es togad izlēmu doties DIY jeb "do it yourself" ceļu," atzina Zeltiņš.

Viņš klajā nāca ar ļoti oriģinālu ideju. Renārs izlēma aplīmēt puķu vāzi ar monētām. Kā viņš atzīst, tad tā bija viena no viņa ģeniālākajām idejām, taču otro reizi negrasās to atkārtot.

Viņa radošo ideju atzinīgi novērtēja sociālo mediju lietotāji. Pasmejoties un radot jautājumus, cik daudz centus viņš ir iztērējis, lai izgreznotu vāzi?

Kā zināms, Renārs Zeltiņš ir pasākumu un raidījumu vadītājs. Viņš ir laimīgi precējies ar Ievu Kohu-Zeltiņu. Pāris gredzenus mija 2017. gadā. Abu ģimenē aug meitiņa Emma. Renārs bieži sociālajos medijos dalās ar dažādiem sirsnīgiem notikumiem no ikdienas ģimenes dzīves.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:33

Jaunākās diskusijas