Dziedātāja atklāj, kā "izdzīvot" pandēmijas laikā

Anete Ošleja 12.decembris 2020, 23:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Šova "X faktors" zvaigzne Alise Haijima savā Instagram kontā dalās ar padomiem, kā izdzīvot un saglabāt vēsu prātu ārkārtas situācijas laikā.

Dziedātāja saviem sekotājiem dalījās ar vairākiem padomiem, kā izdzīvot ārkārtas situācijas laikā. Brīdī, kad apkārt valda dažādi ierobežojumi un nākas savu ikdienu visbiežāk pavadīt mājās, ir svarīgi "nepazaudēt" prātu.

Instagram lietotājiem viņa atklāja četrus veiksmīgus paņēmienus, ko iesākt šajā laikā, lai parūpētos par sevi. Viņa aicina cilvēkus būt aktīviem un doties ārpus mājas, bet to darīt ievērojot četrus vienkāršus principus.

Būtiski ir darba nedēļas sākumā ieplānot braucienu, kurā doties brīvdienās. Svarīgi ir atcerēties un rūpēties par savu drošību, izvēloties vietas, kurās nebūs lieli cilvēku pūļi. Kā piemēru dziedātāja minēja došanos uz mežu vai pasaigu pa dabas takām.

Lai atpūta pie dabas būtu izdevusies, dziedātāja iesaka laicīgi izplānot, ko būs nepieciešams ņemt līdzi. "Ja ir, kas nopērkams, tad labāk to izdaram darba dienās, kad veikalos pārdod arī preces, kas nav pirmās nepieciešamības grupā."

Ir svarīgi līdz pat dažādiem sīkumiem izdomāt visas nepieciešamās lietas, kuras būs vajadzīgas. Viņa vērš uzmanību uz to, lai automašīnu vadītāji rūpīgi pārbauda automašīnas, vai tām ir viss vajadzīgais, lai dotos pie dabas.

Savukārt, lai atpūta būtu patīkama un komfortabla gada aukstākajā laikā, Alise atgādina, ka ir jāpadomā par piemērotu apģērbu. Nepieciešams silts apģērbs un drošības pēc, lai atpūtu nenāktos pirms laika beigt, tad svarīgi ir paņemt līdzi arī kādu siltu džemperi vai pledu.

"Viss ir savlaicīgā plānošanā! Ar labu organizēšanu mēs varam droši atpūsties ārpusmājas."

Kā zināms, Alise Haijima piedalījās šovā "X faktors", kurā visus pārsteidza ar savām vokālajām dotībām. 2018.gadā Alise debitēja uz “Cabaret O!” lielās skatuves un izdeva savu pirmo triloģijas singlu Krāsas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:15

Jaunākās diskusijas