Dziedātāja Laura Rizzotto sajūsmina fanus ar video, kurā atkārto slavenas filmas ainu

tautaruna.lv 12.decembris 2020, 19:40
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja Laura Rizzotto, kura dzīvo Kalifornijā, ASV, sajūsminājusi savus Instagram sekotājus ar video, kurā ar suni demonstrē ainu no slavenās filmas "Karalis Lauva".

Dziedātāja sociālajā vietnē Instagram ievietojusi video, kurā kopā ar savu mājas mīluli Kivi atkārto slaveno lauvēna Simbas ainu no filmas "Karalis Lauva".

"Simba, viss, kam pieskaras gaisma, ir tavs," filmas tekstu citē Rizzotto un piebilst. "Kivi pirmā pastaiga bija notikumiem pilna," piebilst dziedātāja.

Lauras sekotāji komentāros pauž sajūsmu par video, veltot īpašu uzmanību piemīlīgajam Kivi.

Jau vēstīts, ka jūlijā dziedātāja dalījusies ar savas ģimenes jaunumiem - viņas saimi nu papildinājis jauns mājdzīvnieks Kivi.
Dziedātaja par priecīgajiem jaunumiem saviem sekotājiem pavēstījusi, publicējot sirsnīgu kadru, kurā redzama kopā ar suni. "Sapņi piepildās... sasveicinieties ar mūsu ģimenes jaunāko locekli Kivi," sajūsmināta ir Laura.

Laura Rizzotto ir latviešu izcelsmes brazīliešu dziedātāja un dziesmu autore.

Dziedātāja piedalījās Latvijas nacionālajā atlasē 2018. gada Eirovīzijas dziesmu konkursam Supernova 2018 ar dziesmu "Funny Girl", viņa piedalījās 3. pusfinālā un tajā ieguva 1. vietu, iegūstot tiesības pārstāvēt Latviju lielajā Eirovīzijas konkursā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas