Maija Armaņeva atklāj, kas modē šajā sezonā

Anete Ošleja 20.novembris 2020, 21:31
 
f64.lv, Ģirts Ozoliņš
Stiliste, dzīvesstila blogere Maija Armaņeva savā Instagram kontā atbild uz sekotāju jautājumiem par to, kas šajā ziemā ir aktuāls un ko pavisam nevajadzētu ieviest savā garderobē.

Maija Armaņeva Instagram saviem sekotājiem ļāva uzdod sevis interesējošos jautājumus. Visvairāk viņai tika uzdoti jautājumi par aktuālajām modes tendencēm.

Maija atzina, ka šajā sezonā vajadzētu izvairīties no "kāpur-kažokiem". Šāds kažoka veids nav vairs modē un labāk tādus neiegādāties. Viņa atzīst, ka arī kažokādas vestes, nebūs labākais variants.

Ekrānuzņēmums no Instagram

"Jāatzīst, ka gan dizaineri, gan patērētāji ir noguruši no kažokādas vestēm un kādu laiku tās nebūs aktuālas (vēl joprojām). Pat online ir grūti atrast kažokādas vestes," viņa atbild uz kādas sekotājas jautājumu. Maija izceļ to, ka pašlaik modē ir ekoloģiski materiāli, tāpēc labāk izvēlēties mākslīgo kažokādu jeb "faux fur".

Bieži vien sabiedrībā valda plašas diskusijas par ugg apaviem. Maija atzīst, ka arī pati tādus ir nēsājusi. Tomēr viņa uzsver, ka šāds apavu modelis bija stilīgs 2000. gadā.

Maija sniedza neskaistāmas atbildes uz to, ko tiešām ir vērtīgi ieviest savā garderobē. Mēteļi, parkas un pufaikas šogad ir ļoti aktuāls apģērba gabals. Arī dažādu krāsu mīkstie mēteļi un kažoki ir modīgi. Tomēr, ja vēlaties sekot modes tendencēm, tad šajā ziemā labāk pieturēties pie mierīgākiem toņiem. Stiliste atzīst, ka šīs ziemas top krāsas ir balta, bēša, sūnu zaļa, sarkavīna tonis un pasteļrozā.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Maija atzīst, ka apavu modē, brūnas krāsas zābaki vienmēr būs aktuāli.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Savukārt izvēloties aksesuārus, mēs varam justies daudz brīvāk. Ikdienā nēsājot dažadas kaklarotas, mēs varam skatīties uz to vai tās mums piestāv, vai nē. Kāda Instagram sekotāja aktualizēja jautājumu par "choker" tipa kaklarotām. Maija skaidroja, ka pašlaik tie nav ļoti aktuāli. Tomēr, ja tie piestāv kopējam tēlam, tad tos droši var likt.

Kā zināms, Maija Armaņeva ir stiliste, modes un dzīvesstila blogere. Viņa ir Latvijas Blogeru un influenceru asociācijas dibinātāja. Savus sekotājus viņa priecē ne tikai ar dažadiem modes un stila jaunumiem, tendencēm, bet dalās arī ar veselīga dzīvesstila padomiem. Maija vasarā nolēma atteikties no miltiem, piena produktiem un cukura. Veiksmīgos rezultātus viņa nesen atrādīja arī saviem sekotājiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas