Šmakovkas muzeja darbinieki sociālajos medijos aizsāk uzjautrinošu stafeti

Anete Ošleja 20.novembris 2020, 22:07
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Laikā, kad valstī ir izsludināta ārkārtas situācija, Šmakovkas muzeja darbinieki sākuši neparastu stafeti. Šī stafete norisinās sociālājā medijā Facebook.

Muzeja Facebook labā darbinieki ir ievietojuši vairākas fotogrāfijas. Darbinieki skumīgām sejām rokās tur plakātus, kura vēstījums tiek adresēts muzeja apmeklētājiem, kuri pašlaik tur sastopami reti.

"Apmeklētāju ir tik cik viņu ir un mēs patiešām skumstam pēc viesiem no tuvākām un tālākām vietām."

Viņi savā Facebook kontā ievietoja fotogrāfijas, kur rokās tur uzrakstu "Neviens vairs...".

Uz plakātiem ir rakstītas dažādas frāzes, kā, piemēram, "Neviens vairs neaiztiek eksponātus ar rokām", "Neviens vairs nejautā vai es pats taisu šmakovku", "Neviens vairs nejautā, cik maksā bezmaksas bukleti".

Stafeti muzeja darbinieki tālāk nodeva Latgales Zoodārzam un Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejam. Viņi aicina arī citus pastāstīt, kas viņiem visvairāk pietrūkst laikā, kad ir ierobežota apmeklētāju plūsma.

Kā zināms, lai apturētu Covid-19 infekcijas tālāku izplatību Latvijā, no 9. novembra līdz 6. decembrim, valstī ir izsludināta ārkārtējā situācija, paredzot ierobežojumus vairākās jomās - pasākumu norisē, tirdzniecībā, sabiedriskās ēdināšanas nozarē, izglītībā u. c. Ierobežojumi paredz, ka nevar notikt publiskie pasākumi klātienē (piemēram, teātra izrādes, koncerti). Vienlaikus joprojām var apmeklēt muzejus, izstādes, bibliotēkas un citas kultūrvietas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas