Skaistumkopšanas meistari turpina strādāt "pagrīdē"

tautaruna.lv 20.novembris 2020, 16:37
 
F64, Vladislavs Proškins
Kaut gan šobrīd uz laiku aizliegti visi skaistumkopšanas pakalpojumi, izņemot frizieri, daļa meistaru turpina strādāt, bet "pa kluso". Neapdomīgākie pat turpina publicēt fotogrāfijas ar jaunākajiem darbiem - svaigu manikīru vai pielīmētām skropstām.

Valdības lēmums aizliegt skaistumkopšanas pakalpojumus izraisīja pamatīgas dusmas un neizpratni gan sabiedrības, gan pašu meistaru vidū. Manikīra meistari nākamnedēļ piketā Rīgā pieprasīs atļauju atsākt darbu.

Jau iepriekš ziņojām, ka skandalozā dizainere, divu dēlu mamma, skropstiņu meistare Kristīne Deimone sociālajos tīklos neslēpa dusmas - viņa ir nikna par cilvēku sūdzībām, ka viņa Covid-19 ierobežojumu laikā turpina piedāvāt savus pakalpojumus skaistumkopšanas sfērā.

"Es zinu, ka tā vai tās personas man seko, un es gribu, lai arī jūs zināt, ka mūsu vidū ir sievietes - žurkas. Seko, komentē, aiz muguras vēl nodod. Man patīk nosaukt kādu pretīgu cilvēku par žurku. (..) Ziniet, kāpēc? Tāpēc, ka kāda žurka paspēja inspekcijai uzrakstīt, ka es turpinot savu darbību. (..) "Nagi niez? Di**a kasās? Kas tev ir? Domā kaut kā ieriebsi man? Kaut kas man notiks? Kaut kas man sliktāk būs? Nu nebūs! Man nav lietas, ar ko es netiktu galā. Tāpat kā tagad - viss ir lieliski, un būs lieliski!" pauda Deimone.

Jau ziņots, ka valdība novembra sākumā nolēma uz ārkārtējās situācijas laiku aizliegt skaistumkopšanas, pīrsinga un tetovēšanas pakalpojumus, izņemot friziera pakalpojumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas