Raiskuma pagastā uz ceļa notikusi traģēdija; mediķi nespēja palīdzēt

tautaruna.lv 20.novembris 2020, 13:09
 
Aivars Ķesteris/F64
Pēc kopīgas iedzeršanas Cēsu pusē kāda sieviete kopā ar draugu devās mājup ar kājām pa neapgaismotu lauku ceļu. Pāris sastrīdējās un draudzene palika iepakaļ. Kad vīrietis atgriezās, lai pierunātu sievieti nākt mājas, viņa priekšā pavērās briesmīgs skats. Draudzene gulēja uz ceļa – mirusi, vēstīja "Degpuktā".

Jānis ar dzīvesbiedri Santu 13 gadus dzīvoja Raiskuma pagastā un kopā saimniekoja privātmājā. Otrdienas vakaru abi pavadīja pie kaimiņa, kur visi kopā baudīja alkoholiskos dzērienus. Pāra kaimiņiene stāsta, ka vietējie bieži vien iedzēra par daudz.

Ap deviņiem vakara Jānis un Santa nolēma, ka ir laiks doties mājup, bet divsimt metrus garais ceļa posms līdz durvīm izrādījās sarežģīts. Jānis līdz mājām tika pats saviem spēkiem, bet Santa nokrita uz zemes un palika guļam.

“Piedzērusies bija nokritusi, horizontāli gulēja. Brauca pretī “žigulītis”…Nepaspēja viņu noraut, s**i sanāca,” stāsta Santas dzīvesbiedrs Jānis.

Automašīnas šoferis sievietei pārbrauca pāri. Jānis skrēja atpakaļ pie draudzenes un tika izsaukti mediķi. Vīrietis gan zināja, ka ārstiem vairs nav cerību glābt Santas dzīvību.

“Ko tad viņai palīdzēs. Asinis pa acīm tecēja,” bilst Jānis.

Žiguļa vadītājs ir vien divdesmit gadus vecs. Viņš sagaidīja likuma sargus, kuriem paskaidroja, ka gulošo cilvēku nebija pamanījis tumšā apģērba dēļ. Arī policijā uzskata, ka 49 gadus veco sievieti ieraudzīt tumšajā diennakts laikā bija teju neiespējami.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas