Anna Sedokova: Es neizjaucu Jāņa Timmas laulību

tautaruna.lv 20.novembris 2020, 10:30
 
Tass/Scanpix/LETA
Ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova, kas septembrī apprecējās ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu, intervijā komentējusi baumas, ka viņa izjaukusi Jāna laulību ar Sanu.

Kā skaidro Anna, laikā, kad abi iepazinās, Jānis Maskavā bija ieradies viens pats, kā arī dzīvoja un visu darīja viens.

Pēc Sedokovas teiktā, tajā laikā Jānis jau bija izlēmis šķirties no sievas.

" Un tad, vēloties visā šajā situācijā iesaistīt mani, lai neatzītu savas kļūdas, viņa vērsa savas dusmas pret mani," pauda Anna.

Jau vēstīts, ka latviešu basketbolists Jānis Timma jūlijā bildināja savu mīļoto sievieti ukraiņu izcelsmes dziedātāju Annu Sedokovu. 37 gadus vecā Sedokova ar 28 gadus veco Timmu apprecējās 6. septembrī, taču pāris par laulību paziņoja tikai pēc divām nedēļām.

Savukārt Timma atklātā intervijā pastāsījis, ka tikai salīdzinoši nesen viņam izdevies atrisināt jautājumu par tikšanos ar dēlu Kristianu,

Kristians dzimis laulībā ar Jāņa pirmo sievu Sanu. Pēc Timmas aizraušanās ar dziedātāju Annu Sedokvu, Jānim bijis problemātiski izveidot komunikāciju ar Sanu.

"Ceļš bija sarežģīts. No visām pusēm bija problēmas, jautājumi. Es nevarēju satikt Kristianu. Vajag, lai paiet laiks, visi nomierinās, izprot un pieņem situāciju. Par laimi, tagad es varu satikt dēlu, pavadīju ar viņu kopā daudz laika vasarā, taču tagad pandēmija traucē pārvietoties, vēlos, lai viss ātrāk beidzas," pauda Timma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas