Latviešu dziedātājs par uzstāšanos Krievijas TV šovā: Tā bija sliktākā manā dzīvē

tautaruna.lv 19.novembris 2020, 17:30
 
Ekrānšāviņš no video
Latviešu mūziķis un aktieris Andrejs Antužans centās sevi pierādīt Krievijas šova ”Голос” jaunās sezonas atlasē. Savu uzstāšanos Andrejs sauc par neveiksmīgāko dzīvē, bet atlases dienu par laimīgāko dienu mūžā, raksta "skaties.lv".

Jau vēstījām, ka Antužans, kas nāk no Latvijas, bet patlaban uzturas Oslo, Krievijas TV šovā "Balss" bildinājis savu mīļoto sievieti.

Piedaloties šova devītās sezonas atlases sacensībās, Andrejs uz skatuves kāpa ar dziesmu "Come with Me Now", taču neviens no tiesnešiem neteica nedeva viņam zaļo gaismu.

Mūziķim repertuārs ir galvenokārt krievvalodīgs, tāpēc nav brīnums, ka ar viesizrādēm apbraukāta arī Krievija. Tā viņš nokļuvis ”Голос” atlasē skatītāja lomā un sapratis, ka pienācis laiks izaicinājumam.

”Ja runā par manu uzstāšanos, tad tā bija sliktākā manā dzīvē. Ja par visu kopā, tad tā bija laimīgākā diena manā mūžā. Apvienot vienu ar otru nebija iespējams, to zināju iepriekš, tāpēc mērķis bija viens - sarīkot mīļotajai laimīgāko dienu viņas mūžā, un man tas izdevās,” priecājas Andrejs.

Bildināšanu šovā mūziķis nosapņojis un vairāk nespējis tikt vaļā no domas. Tāpēc darījis visu, lai to īstenotu.

Sākumā Andrejs saņēmis zvanu, kurā viņam teica, ka aicinātu uz noklausīšanos, bet tā kā robežas ir slēgtas, tad viņš nekur netiek - laime jāizmēģina pēc gada.

Mūziķis jau ar to samierinājies, kad pēkšņi redzējis sapni par bildinājumu. No rīta viņš atzvanījis un teicis, ka ieradīsies.

”Vajadzēja vīzu, bet visi vīzu centri slēgti, turklāt - vīzas neizsniedz. Uzzināju, ka ir iespēja iegūt vīzu, ja jāārstējas Krievijā. Atcerējos, ka pirms gada uzstājos Krasnodarā un man sāpēja zobs, ko ārstēju vietējā klīnikā. Klīnikas darbinieki teica, ka jāpabeidz ārstēšanās, sazinājos ar viņiem un ieguvu ielūgumu uz kura pamata man izsniedza vīzu,” skaidro Andrejs.

Vīzas iegūšana nemaina faktu, ka robežas ir slēgtas. Mūziķis lidojis caur Helsinkiem uz Minsku, no turienes ar auto līdz Baltkrievijas/Krievijas robežai, kuru, pēc baumām, varēja šķērsot ārzemnieki, bet tikai ar kājām.

”Tā es divos naktī gāju cauri mežam pāri robežai, mani pārlaida pāri. No rīta jau biju Maskavā, uzreiz uz klīniku nodot Covid-19 testu, kam sekoja noklausīšanās,” tā Andrejs.

Viņš atgriezies Oslo, un sākusies otrā tūre, šoreiz vajadzēja tikt pāri robežai jau kopā ar līgavu. Veiksmīgi izdevies nokļūt Maskavā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas