FOTO: Olga Rajecka izrāda savu Baltezera māju

Lelde Veinberga 19.novembris 2020, 19:11
 
Ekrānuzņēmums no video
Kulinārijas šova "Gandrīz ideālas vakariņas" laikā skatītājiem bija iespēja ielūkoties latviešu estrādes zvaigznes Olgas Rajeckas mājās Baltezerā, kur viņa dzīvo jau 20 gadus.

Kā vēsta portāls skaties.lv, Olga Rajecka, uzņemot šova filmēšanas komandu savās mājās Baltezerā, nekavējas izrādīt savu gleznu kolekciju. Vienu no sienām rotā Elitas Patmalnieces radītā glezna, ko dziedātāja no mākslinieces saņēmusi dāvanā 50 gadu jubilejā pirms astoņiem gadiem. Pie citas sienas piekārts namamātes portrets.

Dziedātāja teic, ka vienmēr atved arī kādu gleznu no ārzemēm, un palepojas ar mākslas darbiem, kas atceļojuši no tālienes - 2016. gadā viņa krāšņu gleznu pārvedusi no Dominikānas, bet pagājušā gada sākumā - no Tanzānijas.

Ar patiesu lepnuma dziedātāja izrādījusi arī savu "slavas zāli", kurā atrodas dažādu laiku fotogrāfijas, plakāti, karogi, dāvanas, balvas, goda raksti, atzinības, pateicības un citas nozīmīgas lietas.

Olga Rajecka ir latviešu dziedātāja un vokālā pedagoģe, pazīstama galvenokārt pateicoties dalībai grupās "Eolika" un "Turaidas roze", kā arī veiksmīgai solodarbībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas