Neskatoties uz pandēmiju, Taivānā noticis grandiozs festivāls

tautaruna.lv 19.novembris 2020, 1:00
 
Ekrānšāviņš no instagram.com
Visu pasauli skārusi Covid-19 pandēmija, kuras dēļ nu jau atcelti pat nelieli pasākumi un jebkāda pulcēšanās. Tikmēr Taivānā aizvadītajā nogalē noticis grandiozs mūzikas festivāls "Ultra".

Kā ziņo medijs, Taivānā nav konstatēta neviena jauna vietējā inficēšanās vairāk kā 200 dienas - vienīgie jaunie Covid-19 gadījumi, kas konstatēti, ir "ievesti" no ārzemēm. Aizvadītajā nogalē atklāti vien 1-3 jauni inficētie.

Cīņa ar jauno koronavīrusi izrādījusies tik veiksmīga, ka festivāls "Ultra" tomēr noticis. Turklāt lielākā daļa biļešu - izpārdotas.
View this post on Instagram

A post shared by COMPLEX (@complex)

View this post on Instagram

A post shared by Ultra Taiwan (@ultrataiwan)

Kā ziņo organizatori, noteiktie piesardzības pasākumi tomēr tika ievēroti - katram bija jāaizpilda veidlapa, kurā jānorāda ceļojumu vēsture un veselības novērojumi. Pie ieejas jāvelk maska un tiek mērīta temperatūra. Festivāla apmeklētājiem, kas ieradušies no ārzemēm, jāseko norādījumiem un jāievēro karantīna pirms apmeklējuma.

View this post on Instagram

A post shared by Ultra Taiwan (@ultrataiwan)

"Ultra" ir elektroniskās mūzikas festivāls, kurš aptver visu pasauli, jo dodas uz dažādām valstīm visā pasaulē. 22 gadu laikā tur muzicējuši pasaules ievērojamākie dīdžeji. Festivāls noticis visos kontinentos, 29 valstīs, piemēram, Argentīnā, Austrālijā, Brazīlijā, Čīlē, Ķīnā, Indijā, Korejā un citur.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas