Aija Andrejeva uz laiku pamet Latviju

Viktorija Gabrjuna 19.novembris 2020, 14:30
 
Oksana Džadana/F64
Dziedātāja Aija Andrejeva sociālajos tīklos paziņojusi, ka uz laiku pamet Latviju, lai brauktu uz Peru.
Kā atklāj Andrejeva, viņa dodas uz Peru džungļiem, lai piedalītos ekspedīcijā.

"Dodos uz džungļiem! Jā, man arī joprojām neticās,bet tā tas ir!
Nepilnu mēnesi atpakaļ mani uzrunāja ar piedāvājumu doties ekspedīcijā uz Peru džungļiem. (par to taps filmiņa) Es saku- tas laikam kāds joks!? Uz ko man atbildēja - nē, tas nav joks!
Pēc pāris dienām satikos ar saviem ekspedīcijas biedriem un sapratu, jā, ar viņiem var iet izlūkos!


Mans lēmums ir JĀ (Ticiet man, nebija viegli pieņemt lēmumu pie dotajiem apstākļiem pasaulē,bet divreiz tāds piedāvājums nenāk) Es esmu pateicīga visumam, ka man ir tāda iespēja to piedzīvot,pateicīga daudzajiem cilvēkiem- ģimenei, draugiem, atbalstītājiem, kuri noticēja šai pilnīgi trakajai idejai un teica - Aiju, jums izdosies! Un ziniet, tādu cilvēku netrūka! Tagad mans uzdevums ir ļauties piedzīvojumam!" raksta Andrejeva.

Komentāros Aija saņēmusi neksaitāmus veiksmes vēlējumus. Tostarp Aijas lēmumu atzinīgi novērtējusi dejotāja Aleksandra Kurusova un dziedātāja Dināra Rudāne, novēlot, lai ceļojums patiesi izdodas.

"Izlasot prātā ir tikai viens- KRUTA (lai cik nelatviski tas būtu!!!)! IZCILS LĒMUMS pieņemt šo izaicinājumu, goda vārds(!!), IZBAUDI," teikts kādā komentārā.

Aija Andrejeva, savulaik bijusi pazīstama arī ar pseidonīmu Aisha, ir latviešu dziedātāja un muzikālā teātra aktrise. Aijas Andrejevas tēvs Alex ir rokgrupas Opus Pro solists.

2010. gadā Aisha piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas atlasē un uzvarēja ar Jāņa Lūsēna (mūzika) un Guntara Rača (vārdi) dziesmu "What For?". Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas notika Norvēģijas galvaspilsētā Oslo, viņa neguva Eiropas televīzijas skatītāju atzinību, paliekot pēdējā vietā savā pusfinālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas