Dons stāsta, kā izdzīvo pandēmijas laikā

Viktorija Gabrjuna 19.novembris 2020, 11:30
 
F64
Dziedātājs Dons, runājot par dzīvošanu pandēmijas laikā, kad, tostarp, mūziķiem nav iespējas koncertēt, saka, ka satraukumam neesot pamata, vēstīts Agneses Meieres materiālā "Piecēlos, tātad neesmu zaudējis" izdevumā "Ieva".

Uz žurnālistes jautājumu, vai tas, ka nav iespējas koncertēt nozīmē arī to, ka nav naudas, Dons atbild, ka viņš dzīvo un satraukumam nav pamata. Turklāt viņa dzīvesveids nav izšķērdīgs.

Pēc Dona teiktā, neesot arī tā, ka vispār nav darba.

"Bijuši kādi mazi privātkonecrti, ir arī ienākumi no citiem avotiem. Pabalstus neesmu prasījis, un, paldies Dievam, man ir tāda iespēja to nedarīt," pauda mūziķis.

Arturs Šingirejs labāk pazīstams ar skatuves vārdu Dons, ir latviešu dziedātājs.

Pirmo publicitāti guva realitātes šovā "Talantu fabrika" 2003. gadā, kopā ar dziedātāju Lily izdeva albumu, kura vairākas dziesmas nokļuva Latvijas hitparāžu pirmajās vietās. 2006. gadā izdeva savu pirmo soloalbumu Lights On. Albuma tituldziesma ar tādu pašu nosaukumu kļuva populāra arī ārzemēs. 2007. gadā piedalījās Latvijas Nacionālā teātra izrādē "Adata", izpildot dziesmu "Ja tu man esi". 2008. gadā Dons izdeva albumu latviešu valodā Lelle, vairākus gadus sadarbojās ar komponistu Zigmaru Liepiņu, bija Latvijas pārstāvis 2008. gada Jaunajā vilnī (4. vieta), 2010. gada Eirodziesmā ieguva 2. vietu ar dziesmu My Religion Is Freedom.

2012. gadā izdeva singlu "Signāls", kas tika atzīts par 2012. gada radiohitu, uzvarēja konkursā "Muzikālā banka 2012".Dons uzvarēja arī "Muzikālajā bankā 2013" ar dziesmu "Pēdējā vēstule" no albuma Varanasi, Muzikālajā bankā viņš uzvarēja arī nākamajā gadā, šoreiz ar dziesmu "Pāriet bailes".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas