Bondars atkal pieķerts bez sejas maskas

tautaruna.lv 19.novembris 2020, 10:15
 
F64, Vladislavs Proškins
Saeimas koalīcijas deputāts Mārtiņš Bondars jau oktobrī izpelnījās lielu sabiedrības nosodījumu, nenēsājot sejas masku veikalā, kad tā jau bija obligāta prasība. Vakar šāda situācija atkārtojusies viņa darba vietā, par ko sociālajos tīklos sākušās asas diskusijas.

Saeimas koalīcijas deputāts Mārtiņš Bondars redzams deputāta Daniela Pavļuta fotogrāfijā, kurā tiek izteikta pateicība 13. Saeimas deputātei ("Attīstībai/Par!" frakcijā) Dacei Bluķei, šo pozīciju atstājot. Kopbildē no 11 cilvēkiem Bondars ir vienīgais, kas nelieto sejas aizsargamasku.

Ekrānšāviņš no twitter.com

To uzreiz pamanījuši sociālo tīklu lietotāji un vēršas pret pašu deputātu - vai arī šoreiz atnācis tikai pēc krējuma. Jo tieši tāds bija Mārtiņa Bondara attaisnojums iepriekšējā reizē, kad nonāca šādā situācijā. Šoreiz viņš uzreiz attaisnojas un norāda, ka darba vietā sejas maskas nav obligātas.

Jau oktobrī ziņojām par gadījumu, kad Bondars izvairījies no obligātas sejas maskas lietošanas.

Toreiz attēlu soiālajā vietnē Twitter publicējusi Latvijas Televīzijas raidījuma “Viens pret viens” redaktore Sarmīte Kolāte. Bondars redzams lielveikalā pie piena produktu ledusskapja, taču uz politiķa sejas nav manāms aizsegs.

Vairāki komentētāji ironizē par to, ka maskas ir dārgas un Bondara kungs tādu nevar atļauties. Kāds cits raksta: "Kāds vispār Bondaru ar masku kādreiz ir redzējis?"

Jau ziņots, ka Latvijā ir straujš Covid-19 saslimšanas gadījumu pieaugums. Valdība lūdz iedzīvotājus strādāt maksimāli attālināti, ja tas iespējams. Ja darba pienākumus nav iespējams veikt attālināti, darba devējam ir pienākums darbam klātienē nodrošināt darbiniekiem individuālos aizsardzības līdzekļus, kas ir nepieciešami darba pienākumu veikšanai (piemēram, mutes un deguna aizsegus, priekšautus, virsvalkus).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:06

Jaunākās diskusijas