Jauna sieviete uz Akmens tilta mēģina izdarīt pašnāvību

tautaruna.lv 19.novembris 2020, 10:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Likumsargi Rīgā šonedēļ centās atturēt kādu jaunu sievieti no galēja soļa – pašnāvības, nolecot no tilta, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Ziņas par kādu gados jaunu sievieti, kas no Akmens tilta grasās lēkt Daugavā, glābšanas dienests no aculieciniekiem saņēma pusdivos dienā.

Valsts policijas patruļauto norīkots doties uz pašu tiltu, bet glābēju un pašvaldības policijas laivas steidza apsekot akvatoriju, gadījumā ja liktenīgais solis jau sperts.

Operatīvie dienesti norādītajā vietā ieradās nepilnās desmit minūtēs, bet neko aizdomīgu tilta tuvumā nepamanīja. Aprakstam līdzīga meitene ievērota krietni nostāk, pie AB dambja krasta. Likumsargi nolēma pārliecināties, vai viss kārtībā.

Pieļaujot, kā sastaptā meitene arī ir tā, par kuru ziņoja aculiecinieki, likumsargi nolēma paaicināt viņu uz pārrunām un atrādīties mediķiem.

Vai sieviete tiešām vēlējas izdarīt pašnāvību, būs jānoskaidro Valsts policijas darbiniekiem. Ir zināms, ka ārsti pieņēma lēmumu nogādāt apjukušo sievieti slimnīcā, lai veiktu veselības pārbaudi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:44

Jaunākās diskusijas