Tramps: Mana meita ir tik seksīga, ka es gribētu ar viņu tikties

tautaruna.lv 4.novembris 2020, 16:00
 
Scanpix/AP
Šobrīd, kad Donalds Tramps cīnās ar Džo Baidenu par nākamā ASV prezidenta vietu, portāls Dailystar ir apkopojis gadījumus, kad Tramps izteicis nepiedienīgas piezīmes par savas meitas, šobrīd viņa padomnieces, ķermeni.

ASV prezidents Donalds Tramps nekad nav slēpis, ko patiesībā domā. Bieži vien viņa atklātībai nav robežu, īpaši, kad runa ir par viņa meitu Ivanku.

Ivanka, kurai šobrīd ir 39 gadi, ir ne tikai prezidenta padomniece, bet arī izbijusi modele. Tramps nekad nav slēpis, ka viņa ir "mīļākā meita", tomēr vairākkārt viņa izteiktās piebildes bijušas pārāk tiešas un pat nepiedienīgas, ņemot vērā, ka Ivanka ir viņa meita.

Palūkojies uz bijušo modeli, kad viņai bija 16 gadu "Miss Teen USA" konkursā, viņš uzdevis skaļu jautājumu: "Vai jums nešķiet, ka mana meita ir seksīga? Viņa taču ir ļoti seksīga, vai ne?" Kādā citā intervijā Tramps izteicis replikas par meitas simpātisko pēcpusi.
View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Kad Ivankai bija 22 gadi, viņas tēvs publiski lielījies ar viņas skaistumu, norādot, ka viņas radītājs ir tieši viņš. 2006. gadā Tramps nekautrējās atklāt: "Viņai ir ļoti jauka figūra. Ja viņa nebūtu mana meita, es ar viņu gribētu satikties."

Ivanka Trampa ir Donalda Trampa vecākā meita, kura nākusi pasaulē viņa pirmajā laulībā ar Ivanu Trampu. Pāris izšķīries 1992. gadā un šobrīd Tramps ir precējies ar pirmo lēdiju Melāniju Trapmu. Donalds Tramps ir tēvs pieciem bērniem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:02

Jaunākās diskusijas