VIDEO: Gulbenes pusē jauna sieviete dzīvo teltī

tautaruna.lv 4.novembris 2020, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Jauna sieviete gada aukstajā laikā izdzīvo ābeļdārzā uzslietā teltī, ap to iekārtojusi iedzīvi, kamēr turpat līdzās siltā mājā dzīvo sievietes audžumāte, ziņoja Gulbenes puses iedzīvotājs, kurš ir satraukts par jaunās sievietes dzīves apstākļiem, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Satrauktais iedzīvotājs ir neizpratnē, kāpēc sieviete nedzīvo mājā, bet gan salst ābeļdārzā, patvērusies teltī.

"Dzīvo blakus mājai melnā teltī, ābeļdārzā. Visi to zina: bāriņtiesa, arī “sociālajiem” bija jādod dzīvoklis. Tas ir nenormāli! Viņai tur katliņš ārā, plītiņa. Turpat arī gatavo ēdienu," pauž iedzīvotājs.

Un patiesi - dārzā uzslieta telts, kas ir nedaudz lielāka nekā būda sunim, kurš skraida turpat blakus voljerā. Blakus teltij iekārota vieta, kur uzglabāt pārtiku, pavards ēdiena pagatavošanai un cita iedzīve. Pavisam netālu atrodas arī māja, kur dzīvojot sievietes audžumāte.

Pati sieviete atklāja, ka mājā netālu no uzslietās telts patiesi dzīvo audžumāte, kura reizē ir arī mātes māsa (viņas tante). Nu jau sievietei ir krietni virs 20 gadiem, pēc pilngadības sasniegšanas viņa palikusi dzīvot pie audžumātes.

Pārcelšanos pie māsas, kura dzīvojot kaut kur netālu, kavējot suns, kuru nebūšot kam atstāt. Vaicāta, vai saņem kādu sociālo palīdzību, viņa atbildēja noraidoši, uzsverot, ka tā viņai neesot vajadzīga. Tāpat negaida un nevēlas palīdzību no audžumātes, kura dzīvo turpat blakus, mājā. Sieviete stāstīja, ka pie audžumātes dzīvojusi līdz šā gada vasaras beigām, kad izvākusies no nama pēc sadzīviska konflikta. Drīzumā sieviete cer doties pie drauga uz ārzemēm. Viņa arī stāstīja, ka ir bez pastāvīgiem ienākumiem, tomēr siltu ēdienu palīdzot sagādāt māsa, naudu no ārzemēm sūtot draugs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:34

Jaunākās diskusijas