Elmārs Tannis stāsta par pieredzi ar meitas slimību

Viktorija Gabrjuna 4.novembris 2020, 11:30
 
Oksana Džadana/F64
Šefpavārs Elmārs Tannis Gundegas Gaujas materiālā "Dzīvei ir labi jāgaršo, un laime sev ir jāizkaļ" izdevumā "Ieva" atlājis, ka viņa meitai 13 gadu vecumā atklāja nopietnu slimību - Hodžkina limfomu, vēzi ceturtajā stadijā.
Pirms runāt par šo situāciju, Elmārs meitai lūdzis atļauju un viņa piekritusi. Kā uzsver Tannis, patiesībā tos pārdzīvojumus ir grūti aprakstīt, ģimene gadu dzīvoja Bērnu slimnīcā.

"Mana meita tur sadraudzējās ar citiem bērniem, un bija draugi, kas aizgāja aizsaulē. Tas bija neticami briesmīgi, un es to nenovēlu nevienam, nevienam, nevienam nekad! Vecāki cīnās, un visiem ir bailes, bērniem varbūt mazāk, jo viņi visu īsti nesaprot," pauda Tannis.

Tagad Elmāra meita ir izveseļojusies, ģimene centusies rūgto pieredzi aizmirst un vairs nedzīvo ar to, bet iet uz priekšu. Tannis uzsver, cik pateicīgs ir ārstiem un slimnīcai, ka ģimenei izdevās tikt cauri. Arī meita pavecia brīnumu - pēc visām operācijām, ķīmijām un starošanām meitai bija viņas enerģija, kas visu paveica.

Jāpiebilst, ka Elmārs ir iesaistīts projektā Bērnu kliniskajā universitātes slimnīcā, kura ietvaros bērniem izveidota jauna ēdienkarte.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:03

Jaunākās diskusijas