Smagā avārijā Ogrē "samīca" auto, kur atradās sieviete ar bērniem

tautaruna.lv 4.novembris 2020, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video
Ogrē otrdien notikusi smaga avārija. Pēc sadursmes, kas raisīja dažādus viedokļus un šoferi vainu vēla viens uz otru, policistiem tomēr ir izdevies noskaidrot atbildīgo, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Īsi pirms plkst. 10.00 rītā operatīvie dienesti, policisti, mediķi un glābšanas dienesta vīri, gandrīz vienlaikus nosūtīti uz Ogri, kur autoceļa A6 un Kaļķu ielas krustojumā bija notikusi smaga divu auto sadursme.

Kā stāsta VUGD Ogres daļas vada komandiera vietnieks Artūrs Reinholds, tad ierodoties notikuma vietā, bija redzams, ka smagais auto atrodas šķērsām pāri divām joslām, bet vieglais auto starp luksoforu un ceļa zīmi.

Pēc notikušā, mediķu busiņā nonākusi vieglā auto vadītāja, kā arī divi bērni, līdz nepazīšanai samīcītā auto pasažieri.

“Sieviņa ar diviem mazajiem brauca pāri zaļajam un veda uz dārziņu. Kravas mašīna “lidoja” pāri pa sarkano un trāpīja priekšā. Labi, ka priekšā, jo sānā veselībai būtu daudz švakāk,” par notikušo saka avārijā cietušās autovadītājas vīrs.

Turpat notikuma vietā sastapts arī kravas auto stūrētājs - no viņa skatu punkta, viss izskatījies nedaudz citādāk. Viņš norāda, ka braucis pie zaļās gaismas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:02

Jaunākās diskusijas