Latviešu blogeres parāda, ka izskats sociālajos medijos var būt maldinošs

tautaruna.lv, Anete Ošleja 2.novembris 2020, 15:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latviešu modele, youtubere Monami Frost un influencere Kristīne Dzentīte, Instagram atklāj, ka ne viss ko redzam sociālajos medijos, ir patiesība.

Monami Frost savā Instagram profilā dalījās ar divām līdzīgām bildēm no guļamistabas. Vienā no tām modele izskatās ar plakanu vēderu. Savukārt otrajā foto parāda to, kā viņas ķermenis izskatās patiesībā.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Fotogrāfiju aprakstā viņa atzīstas, ka šādi viņas ķermenis mainās, kad ir sasprindzis un atslābinājies.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Kā atzīst pati Monami, tad ne vienmēr viņa ir mīlējusi savu ķermeni.

“Kopš bērnības es cīnījos ar to, kā es redzu savu ķermeni un kā es tajā jūtos. Tas mani noveda pie ēšanas traucējumiem.”

Modele atzīst, ka katru reizi, kad ir apsēdusies un redzējusi, kā izskatās viņās ķermenis, viņa sevi ir šaustījusi. Domas vienmēr ir bijušas, ka tādam vēderam nevajadzētu būt, tam vajadzētu būt plakanam.

Tomēr Monami ir sapratusi, ka mēs katrs esam unikāls. Mums ir jāmīl savs ķermenis, lai kāds tas arī būtu. Viņa vērš uzmanību, ka nevajag ticēt visam tam, kas ir redzams internetā.

“Atcerieties, ka pat tās nereālās viltus fotogrāfijas, kurās jūs redzat slavenības, lielākoties 95% gadījumos viņi tā neizskatās.”

Savukārt influencere Kristīne Dzenīte savā instagram profilā dalījās ar līdzīga rakstura bildēm no sporta zāles. Viņa saviem sekotājiem arī parādīja to, ka ne vienmēr varam ticēt visam tam, ko redzam Instagram.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Viņa atzina, ka tas nav slikti, ka vēlamies bildēs izskatīties labāk. Tomēr ir jāspēj uz visu paskatīties ar humoru.

Ekrānuzņēmums no Instagram

“Tas ir par humoru. Par sevis uztveršanu veselīgāk. Tas ir par to, kas paliek aizkadrā. Tas ir par to, ko izvēlamies rādīt citiem. Tas ir par to, kā pasniedzam sevi šai Instagram pasaulei. Vai tikai kā nopulētu spoguli, vai ļaujot ieskatīties arī mazliet saburzītā žurnālā.”

Abas blogeres no saviem sekotājiem par šādu atklātību saņēma tikai pozitīvas atsauksmes.

Kā jau ir zināms, Monami Frost jeb īstajā vārdā Irēna Straume ir precējusies ar Anriju Straumi, kurš ir pasaules mēroga tetovētājs un pie kura dodas klienti no visas pasaules. Abu ģimenē aug divas meitas. Zināms, ka ģimene jau vairākus gadus apmetusies uz dzīvi Lielbritānijā.
Savukārt Kristīne Dzenīte ir influencere, blogere, dvīņu mamma, kas savas ikdienas gaitas bieži vien dokumentē Instagram. Kā jau zināms, raidījumā "Ceļā uz pārliecību", Dzenīte piekrita publiski palielināt krūtis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas