Kristīne Misāne: Bērni neatlaida manu roku divus mēnešus

Viktorija Gabrjuna 2.novembris 2020, 9:20
 
facebook.com
20.aprīlī no cietuma Latvijā tika atbrīvota Kristīne Misāne, kuras glābšanā no cietuma Dienvidāfrikas Republikā iesaistījās ne vien valsts amatpersonas, bet arī liela daļa iedzīvotāju. Vairākus mēnešus pēc visa pārdzīvotā Misāne un viņas māsa Mārīte Batraka Lausmas Lūses-Kreicbergas materiālā "Māsas" izdevumā "UNA" atceras pirmo tikšanos ar bērniem.
Pusotru gadu Kristīne nevareja satikt savus bērnus. Uz jautājumu, vai viņa vārdos var aprakstīt, kāda bija pirmā satikšanās ar berniem, Kristīne pauž, ka to nevar izstāstīt ar vārdiem.

Viņas māsa Mārīte piebilst, ka nolēma nebraukt Kristīnei pretī, bet kopā ar berniem sagaidīt viņu mājās. Bērni bija uzzīmējuši plakātu "Gaidām mammīti mājās".

"Bērni neatlaida manu roku, šķiet, nākamos divus mēnešus. Pat uz interviju Latvijas Televīzijā devos kopā ar bērniem, jo viņi visu laiku turējās man līdzās," saka Kristīne.

Covid-19 dēļ bērni negāja uz bērnudārzu un skolu, un, kā saka Kristīne, pateicoties vīrusam, satikšanās prieks tika papildināts ar iespēju būt mājās kopā katru mirkli.

Iekavēto laiku visi varēja izbaudīt kopā un pamazām pierast pie jaunā dzīves ritma, jo pa pusotru gadu bērni bija pielāgojušies Mārītes dzīves ritmam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas