23 gadus veca cēsiniece tiek pie lielas naudas

tautaruna.lv 2.novembris 2020, 7:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Pagājušās nedēļas nogalē, spēlējot ar 20 centu likmi un izvēloties 2 variantus divām spēlēm, 23 gadus veca sieviete no Cēsīm loterijā laimējusi 12 000 eiro, vēsta "latloto.lv".
Viņa atzīst ka pirmo loterijas biļeti nopirkusi pirms nepilna mēneša, tāpēc jo lielāks bijis pārsteigums, ka tik ātri izkritis liels laimests.

“Pirms es nopirku Keno biļeti, papētīju, kurā loterijā, spēlējot ar maksimāli zemāko likmi, var tikt pie pēc iespējas lielāka laimesta,” viņa stāsta par savu veiksmi. “Izvēlētajiem skaitļiem nav itin nekādas nozīmes manā dzīvē. Tos atzīmēju pēc nejaušības principa.”

Tagad, kad laimests patiešām gūts, viņai nav nemaz tik viegli uzreiz izdomāt, kā naudu tērēt. “Nebiju gatava,” viņa smejas un vilcinoties piebilst: pastāv iespēja, ka par laimestu tiks iegādāta automašīna.

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen, spēlējot Simtgades loteriju internetā, kāds 58 gadus vecs pašvaldības iestādes darbinieks no Vidzemes laimējis 100 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas