Latviešu dziedātāja par Covid-19: Es gribu atpakaļ normālu režīmu

tautaruna.lv 2.novembris 2020, 17:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Latviešu dziedātāja Adriana Miglāne, runājot par saslimstību ar Covid-19 Latvijā un pasaulē un šī iemesla dēļ noteiktajiem ierobežojumiem, šo laiku dēvē par "jaunu ēru".
Saviem sekotājiem Instagram Miglāne vaicā, kā viņi sadzīvo ar jaunajiem apstākļiem, atklājot, ka pati vēlas atpakaļ normālu režīmu.

"Un kā jūs sadzīvojat ar jauno “ēru” ? Es ļoti gribu atpakaļ normālu režīmu! Koncertēt, iet uz pasākumiem un vienkārši normāli aiziet uz veikalu! Tagad pat neomulīgi ārā iziet!" raksta Miglāne.

Ekrānšāviņš no Instagram

Tikmēr komntāros cilvēki uzsver, ka arī viņiem šī situācija nepatīk un biedē neziņa par to, kas notiks nākotnē.

"Vēl joprojām ceru vienā rītā pamosties ar ziņu,ka tas viss ir beidzies un esam visi atgriezušies normālā dzīvē. Tik ļoti tas pietrūkst. Apziņa,ka visticamāk ierobežojumi būs vēl lielāki, uzdzen bailes.... Cerams, šis murgs beigsies drīz, bet ticu , ka ja mēs visi kļusim vienoti, šo sērgu ātri apturēsim," teikts kādā komentārā.

Kā zināms, Adriana Miglāne bija viena no trim pirmā Latvijas “X Faktora” finālistiem, līdz ar Līgu Rīderi un Arturu Gruzdiņu, kurš beigās plūca uzvaras laurus. Jaunā dziedātāja iedziedājus dziesmas gan pati, gan kopā ar citiem latviešu māksliniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas