Kristaps Porziņģis ierauts mistiskā krāpšanas shēmā

Baiba Puriņa 2.novembris 2020, 12:00
 
AFP/Scanpix/Leta
Basketbolists Kristaps Porziņģis sociālajā vietnē Twitter noliedzis savu saistību ar sociālajā vietnē Facebook paustu paziņojumu.

Sociālajā vietnē Facebook parādījies profils "Kristaps Porzingis Live", kurā translēta tiešraide ar Porziņģi. Tiešraides laikā viņš it kā 1600 cilvēkiem sola samaksāt pa 5000 eiro, cenšoties palīdzēt Covid-19 pandēmijas laikā cietušajiem.

"Šis ir nepatiess paziņojums par kuru nebiju lietas kursā. Mēs turpināsim palīdzēt ģimenēm, kuras pandēmija ir skārusi visvairāk un meklēt veidus kā palīdzēt arī turpmāk," raksta Kristaps.

Tikmēr komentāru sadaļā norāda, ka līdzīgā shēmā ierauts arī Valsts prezidents Egils Levits.

Nesen vēstījām, ka arī radio balss Maija Rozīte-Krištopane ierauta krāpšanas shēmā, kurā viņas vārds izmantots kāda līdzekļa pārdošanai. Pēc tam, kad Rozīte šādas ziņas ieraudzīja internetā, viņa steidzās brīdināt savus sekotājus internetā.

"Klāt ir skaļš virsraksts par to, "kā ārsti gandrīz Maiju Rozīti-Krištopani esot noveduši līdz nāvei". Es sāku lasīt, es nesapratu vispār, kas tas tāds ir, jo es neesmu sniegusi nevienu interviju un vēl jo mazāk jebkad būtu saistījusies ar tādu līdzekļu reklamēšanu. Nekad mūžā! Pēc tam es, palasot vairāk, sapratu, ka te ir stāsts atkal par kaut kādu medicīnisku līdzekli, kas tiek popularizēts šādā veidā, izmantojot manu vārdu," pauda Maija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas