Neuzticībā pieķertie Holivudas aktieri saņem 200 eiro sodu par Covid-19 ierobežojumu pārkāpšanu

tautaruna.lv 22.oktobris 2020, 19:32
 
AFP/imago images/Future Image/Scanpix/Leta
Ārzemēs skandālu izraisījusi mīlas afēra starp Holivudas aktieriem precēto Dominku Vestu un Liliju Džeimsu, kuri pieķerti romantiskās brīvdienās Itālijā. Tagad pārim draud arī 200 eiro sods par Covid-19 ierobežojumu pārkāpumiem, raksta izdevums "The Sun".

51 gadu vecais Vests un 31 gadu vecā Džeimsa pieķerti Romā baudām romantiskas pusdienas un dodoties izbraucienā ar elektrisko skūteri.

Aktieri kopā baudījuši romantisku izbraucienu ar elektrisko skūteri, abiem esot uz viena braucamrīka. Jaunā koronavīrusa izplatības ierobežošanai Itālijā noteikts, ka šādi pārvietoties nedrīkst. Sods par pārkāpumu ir 200 eiro.

Kā norāda vietējās amatpersonas, šādi tiek pārkāpti sociālās distances noteikumi.

View this post on Instagram

A post shared by Celebridade Fanpage HKI (@celebridadefanpagehki) on

Ārzemēs lielu ažiotāžu izpelnījušies kadri, kuros fiksētas aktieru Dominika Vesta un Lilijas Džeimsas romantiskās brīvdienas, jo aktieris ir precējies ar 49 gadus veco Katerīnu Fitzgeraldu.

Pēc skandāla Vests publicēja attēlu, kurā redzams kopā ar sievu un uzstāj, ka abi joprojām ir kopā un laimīgi. Savukārt Lilija Džeimsa attcēlusi dalību amerikāņu TV šovā.

Dominiku Vestu skatītāji Latvijā atpazīst, kā vienu no seriāla "Mīlas dēka" lomas attēlotājiem. Lilija Džeimsa attēlojusi galveno lomu filmā "Pelnrušķīte" un seriālā "Karš un miers".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:31

Jaunākās diskusijas