Interneta huligāns Armis uztetovē bāra logo, lai saņemtu atlaidi

tautaruna.lv 22.oktobris 2020, 9:20
 
Ekrānšāviņš no instagram.com
Influenceris un par interneta huligānu sauktais Armands Jaunzems jeb Armis nesen uztetovējis uz rokas savas iecienītās izklaides vietas “Andrejostas kvartāls” logo, pretī saņemot dzērienu atlaides.

Influenceris un par interneta huligānu sauktais Armands Jaunzems jeb Armis nesen uzteteovējis uz rokas savas iecienītās izklaides vietas “Andrejostas kvartāls” logo, pretī saņemot būtisku atlaidi prosecco dzērienam.

Influenceris ir publiski izteicies, ka pilnīgi noteikti ir gatavs sev kā reklāmu uz ķermeņa tetovēt arī citu uzņēmumu logo.

Pats Armis gan apgalvo, ka neesot to darījis alkohola dēļ, jo arī bez tā protot labi izklaidēties.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Pašu tetovējumu viņš komentē: “Daļai cilvēku tas šķitīs nepieņemami, it sevišķi vecākai paaudzei, tomēr, manuprāt, šis logo ir skaists. Turklāt tas nav izvietots uz pieres.”

Ņemot vērā neskaitāmus sašvīkātus un nepārdomātus tetovējumus uz viņa ķermeņa, šis patiešām uzskatāms par pieņemamu. Uz krūtīm viņam ir uztetovēts mūziķes Tīnas Šipkēvicas vārds, jo gluži vienkārši Armandam patīk kā Tīna dzied. Uz ķermeņa ir arī daudzi citi tetovējumi.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Ekrānšāviņš no instagram.com

Jau iepriekš Armands Jaunzems centies attīstīt influencēšanu Latvijā un pierādīt, ka reklāmas var būt radošākas un kvalitatīvākas. Lielu ažiotāžu izraisīja Armanda apsūdzības vairāku pašmāju influenceru negodprātībā. Sarakstā bija vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, piemēram, aktieri, pasākumu vadītāji, TV šovu zvaigznes, kā arī jauniešu vidū iecienīti jūtūberi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas